Danes sprememba plana, goveja juha z rezanci, škampi v rdeči smetanovi omaki z rezanci, za nejedce škampov mesna omaka in mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes sprememba plana, goveja juha z rezanci, škampi v rdeči smetanovi omaki z rezanci, za nejedce škampov mesna omaka in mešana solata
Petek: ![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Včeraj sva imela še tentano kislo zelje, tako da je bilo podobno kot v sredo, le namesto kuhanega krompirja je bil zraven matevž
danes muffini s sirom iz pšeničnega zdroba, piščančji fileji v gobovi omaki, mešana solata (zelen, rdeč radič, endivja, zelje, rukola, naribana črna redkev)
Domača pizza margerita, regrat s krompirjem v solati
pirnica
![]()
![]()
![]()
Danes:
segedin golaž
, domač
.
![]()
ooo pirnica....regrat
od kod....
Vceraj: zelenjavna juha, palacinke
Danes: ne bo casa za kuhanje...bova kar zunaj nekaj narocila...marmorni kolac sem pa ravnokar spekla
Jutri: goveja juha, zdrobovi knedeljni, zmleta pecenka, pecen krompir, pecena buca, endivja v solati in marmorni kolac
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica, kokosova
.
![]()
Danes bo: pečene postrvi, ocvrti sir, goveji zrezki v omaki (za različne okuse), pražen krompir, mešana zelenjava v omaki, regrat s krompirjem in fižolom, čokoladna tortica.
Regrata je po travnikih več kot spomladi. Ga pojemo ogromne količine vsak dan.
pirnicaDanes kokošje goveja juha z rezanci, pražen krompir, pečeni kosi piščanca, brokoli in brstični ohrovt, mešana solata in čokoladna torta
Tudi jaz sem nabrala celo vrečo regrata na vrtu ..
Juha, pečena rebra in pečen krompir, hrenova omaka, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada