dari... naredi načrt, časa je še zadosti, da bo sojeni...
Menda sem jaz, pred davnimi leti, tako dober makaronflajš naredila, da je ostal ob meni ![]()
dari... naredi načrt, časa je še zadosti, da bo sojeni...
Menda sem jaz, pred davnimi leti, tako dober makaronflajš naredila, da je ostal ob meni ![]()
goveja juha z rezanci (po dolgem času), pečen ![]()
![]()
,
pečenka, zelena solata
![]()
![]()
![]()
![]()
Namenjena nam je bila ena enostavna blitvina mineštra iz dveh, treh sestavin, ker pa sem bila ravno v svojem sekljalnem elementu
, je ratala iz ene devetih, desetih
zelena solata, polpete iz bučk, ovsenih kosmičev, beljaka, čebule, česna, začimb itd. sem pozabila slikat![]()
lp
mzm| dari je napisal/a: |
... pa pride sojeni al ne sojeni zet, to bomo še videli,je iz skandinavije in bo naša domača hrana. dari |
, kdo, a zet?
lp ![]()
Ja Dari vidiš, ko hočeš napisati čimveč podatkov z malo besedami, pa pride do takele "hrane". Od srca sem se nasmejala sojenemu ali nesojenemu zetu iz Skandinavije, ki bo postal domača hrana. ![]()
![]()
Da pa ne bo smetenja preveč pač moram napisati, kaj sva jedla danes: zrezke v omaki in široke rezance, paradižnikovo solato, veliko sladoleda, vode...
![]()
Danes: široki rezanci, pašta s šampinjoni, mešana solata (paprika, paradižnik, kumare), kokosovo pecivo
breskva| dari je napisal/a: |
sojeni al ne sojeni zet, to bomo še videli,je iz skandinavije in bo naša domača hrana.
|
Kolikor poznam severnjakov, so žilavi.
Sicer pa, ker je bilo pri nas prijetno hladno (mejduš, spet se hvalim), karbonada, špecli, mlado zelje v solati in češnjev štrudl.
Sonja
Tudi pri nama danes "halo" pica.
Ponedeljek:
![]()
![]()
Pozdravček!
Hvala, za vaše opozorilo, sem sedaj še enkrat prebrala, kaj sem napisala. ![]()
No ne bo on naša hrana. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki rogljiči

Mandljeva juha ajoblanco