Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: pečen piščanec, kuhan krompir ali kruh, velika skleda regrata s krompirjem beva

Makaronflajš (z mletim mesom) in velika skleda motovilca z regratom in fižolom

JJ

segedin in puding

Balenka
Moški del družine golaž in pire krompir, solata Ženski: rižota z gamberi in šparglji, regrat

Zelenjavna juha, štrudelj (jabolka, robide, malo borovnic, kisla smetana..).

Lep dan!sam_1399_595sam_1404_595

irenakr

včeraj sva imela krompirjevo solato in polpete, danes pa mesno-zelenjavno rižoto in regrat v solati.

tanjaj
Midva: stefani pečenka. riž z zelenjavo in gamberi, regrat-motovilec v solati, skutin štrudelj. Timibonci timibonci

Danes: piščančja prsa, pečen riž, in skleda motovilca ((:

Jutri pa bodo pleskavice,  mmmm

larci

Danes je mal manjkalo in bi z dragičko imela enako kosilo. Pri meni danes čorba od ohrovta:

cimg3947_595pa ko gledam druge, sem skor fovš, se mi zdi pri vseh boljše kot pri meni. Včeraj bi ne vem kaj dal za jetrca pri dragički ( bilo planirano za danes, verjetno bo ena varianta za večerjo ), danes pa me un irenin štrudl spravlja v depresijo.

ežoj

Tole je zato, da se ne bi preveč matrali z ugibanjem, katera jedilnica ( matr, jedilnic imam skor kot moja prijateljica Beti ):

cimg3949_595

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti