Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas danes: bolognese omaka, paradižnikova omaka iz svežega paradižnika, testenine ( svedrčki, špageti), mešana solata (berivka, regrat, motovilec, paradižnik, korenček), za sladico čokolada in ribezov sok

Uh, mzm, tist paradižnik je zapeljiv, mogoče edino malo mozzarele še manjka gor

lp

P.s. Ognjička, nič špeha, ima preveč - ok, ne vem česa, nečesa zagotovo.

cervus

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 28. 2011 19:21

Mi smo pa imeli pečena piščančja prsa in regrat s krompirjem. Končno je tudi pri nas zrasel, kar na vrtu

JJ

Jaz pa kuro od včer, pa argo juho, liter vode pa dve kocki in zlate kroglice, krompir,kisle kumarice. To smo jedli ljudje pri nas. Mačka pa je mela zajtrk z viskas teletino, pol je pojedla surove lupine od krompirja, pa valda kos pečene piške in na koncu 5 rezin one Neže. Neki ekstravuršt. To ma najraje. Poli ne mara.

Multivitamin

multivitamin

bojanam je napisal/a:

Danes za kosilo...pire s čemažem, faširanci (polpeti iz mletega mesa), omakca in solata.

Potem pa še kavica in nekaj sladkega od včeraj.

imag0041_595

Bojanca

Kam si dala drugi list čemaža?

Enega si dala v pire, kaj je z drugim, saj si dva nabrala, mar ne?

ežoj

Joj Ežoj, kaj kompliciraš. Pač je vseeno al sta bla dva,eden al trije. Listi namreč. V glavnem zgleda to dobro. Bojana vsi razumemo kaj so faširanci, ne rabiš več v oklepajih pisat. Če kdo ne ve, naj gre guglat.

Meni oni fižol nekak diši z zabelo. Pa jetrca. To tak fenomenalno zgleda na fotki.

Saj vem,da je verjetno tudi dobro. Ma, sem prepričan,da je.

Multivitamin

multivitamin

Včeraj: goveja juha od sobote in porova kremna juha z zlatimi kroglicami, pečen krompir v pečici (idejo videla v soboto v oddaji z Damijanom), pečen jagenjček, regratova solata.

Danes ni bilo kosila . Na hitro bo ena enolončnica, najbrž kar krompirjev golaž.

Balenka

@ Ežoj...

Ja čemaža sem nabrala lep šopek...nekaj ga je pristalo v faširancih, nekaj v pireju in tudi v omako sem ga dodala.

Samo čekam, kdaj bo mož začel kaj jamrat glede čemaža, da ga sedaj vsepovsod zraven tiščim... ;)

Pa v soboto še grem na kulinarično delavnico -tema Čemaž...potem še bo le zanimivo!!

Bojanca

Sporočilo je spremenil(a) bojanam dne 28. 2011 21:17

Danes:

- čemaževa kremna juhica

- grah v omaki iz ostankov golaža

- pire krompir

- regrat s panceto

Posladek:

- gas u naravo!

japaja

TOREK:

Sladko zelje:

picture_4399_595

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti