Toscanska panzanella
Uh, mzm, tist paradižnik je zapeljiv, mogoče edino malo mozzarele še manjka gor ![]()
lp
P.s. Ognjička, nič špeha, ima preveč - ok, ne vem česa, nečesa zagotovo.
cervus ![]()
Mi smo pa imeli pečena piščančja prsa in regrat s krompirjem
. Končno je tudi pri nas zrasel, kar na vrtu![]()
Jaz pa kuro od včer, pa argo juho, liter vode pa dve kocki in zlate kroglice, krompir,kisle kumarice. To smo jedli ljudje pri nas. Mačka pa je mela zajtrk z viskas teletino, pol je pojedla surove lupine od krompirja, pa valda kos pečene piške in na koncu 5 rezin one Neže. Neki ekstravuršt. To ma najraje. Poli ne mara.
Multivitamin
multivitamin| bojanam je napisal/a: |
Danes za kosilo...pire s čemažem, faširanci (polpeti iz mletega mesa), omakca in solata. Potem pa še kavica in nekaj sladkega od včeraj.
|
Kam si dala drugi list čemaža?
Enega si dala v pire, kaj je z drugim, saj si dva nabrala, mar ne?
ežojJoj Ežoj, kaj kompliciraš. Pač je vseeno al sta bla dva,eden al trije. Listi namreč. V glavnem zgleda to dobro. Bojana vsi razumemo kaj so faširanci, ne rabiš več v oklepajih pisat. Če kdo ne ve, naj gre guglat.
Meni oni fižol nekak diši z zabelo. Pa jetrca. To tak fenomenalno zgleda na fotki.
Saj vem,da je verjetno tudi dobro. Ma, sem prepričan,da je.
Multivitamin
multivitaminVčeraj: goveja juha od sobote in porova kremna juha z zlatimi kroglicami, pečen krompir v pečici (idejo videla v soboto v oddaji z Damijanom), pečen jagenjček, regratova solata.
Danes ni bilo kosila ![]()
. Na hitro bo ena enolončnica, najbrž kar krompirjev golaž.
@ Ežoj...
Ja čemaža sem nabrala lep šopek...nekaj ga je pristalo v faširancih, nekaj v pireju in tudi v omako sem ga dodala.
Samo čekam, kdaj bo mož začel kaj jamrat glede čemaža, da ga sedaj vsepovsod zraven tiščim... ;)
Pa v soboto še grem na kulinarično delavnico -tema Čemaž...potem še bo le zanimivo!!
Bojanca
Danes:
- čemaževa kremna juhica
- grah v omaki iz ostankov golaža
- pire krompir
- regrat s panceto
Posladek:
- gas u naravo!
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
TOREK:
Sladko zelje:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Toscanska panzanella

Bowla s kozicami