Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes (tadebel četrtek):

- imamo ričet  od predvčerajšnjim

- samo še klobase skuham in miške ocvrem

Poobedek:

- človek ne jezi se

japaja

Mi2 danes- špageti z morskimi sadeži, zelena solata;

včeraj- zelenjavna juha, češpovi knedli, kasneje miške

torek- fišolova juha s špagetki, ocvrta cvetača (testo gostejše kot za palačinke in polbela moka)

ponedeljek- kislo zelje s fižolom in ajdovi žganci

katti
Slikce od včeraj: Krompirjeva solata z balzamičnim kisom in pečenica: ni bilo dovolj-rolada s slivovo marmelado in kislo smetano (s flešem se je preveč svetila) JanisJoplin Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 03. 2011 10:56
Pri nas pa danes ostanki ješprenjčka, samo še dam kuhat, za posladek ob pa bodo palačinke z aronija marmelado marec

dsc09634_595          Ričet in kasneje janeževi upognjenci. 

dsc09635_595

gobica1402
Sem frišna na kulinariki, me pa vseeno zanima kje je moj Ežojček - ta moj - je namenjen temu, da tudi sama ljubim ribe (predvsem morske) in mi gospod študent enostavno manjka.Timotej timibonci
Aja pozabil Timotej povedat, da strašno rad kuha in je velik gurman - ne gre za količino -važno je okušanje, vonj..................... timibonci

timibonci je napisal/a:
Sem frišna na kulinariki, me pa vseeno zanima kje je moj Ežojček - ta moj - je namenjen temu, da tudi sama ljubim ribe (predvsem morske) in mi gospod študent enostavno manjka.Timotej

timibonci

A ti samo Kajdaneszakosilo redno čekiraš? Tole si malo poglej: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2227

Blanchy

Pa še nekaj mi jasno: al si nova al si Timotej?

Blanchy
Saj ni treba bit nesramna Blanchy, sem pač nova, ime mi je Barbara, in ga seveda malo serjem (na začetku) , rada kuham, današnji meni: domača gobova juha, filante telečje prsi, solatka, jagodni kompot - kuža svoj pasji meni. timibonci

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti