Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

SREDA:

Svedrčki z zelenjavno omako, zelena solata z brokolijem:

picture_4252_290picture_4249_290

Pozdravček!

Danes bo: giros narastek iz pečice (recept v zandnji Lisi Čarovnija okusa) skleda solate.imag0030_595

Bojanca

Sporočilo je spremenil(a) bojanam dne 02. 2011 18:20

Danes: Piščančji paprikaš (+ obvezen Tabasco ), velika skleda zelene solate  :)

kasneje: Sladka kavica s smetano

larci
pri nas včeraj: jelenov golaž, polenta, kokosova tortica danes: kremna bučna juha, pire krompir in špinača, pomaranče beva
Krompirjeva juha, zapečeni njoki z gorgonzolo, mešana solata, maroški pomarančni kolač

Jutri bo rižota ali pa pica.

Jejža

"tanartabol" zdrava mineštra

sdc15145_595

malo manj bela kocka (fotografija je izpred dveh dni, a sem zaradi izrednih razmer ponovila peko)

sdc15063_595in seveda, pomaranče

franciska, a zaradi burje ste brez elektrike? No, tako močna tudi meni ni ravno všeč...

lp še vedno leteča

mzm
jutri je DEBELI ČETRTEK - včasih je bil na ta dan skoraj zapovedan ričet, pa kakšne miške zraven. Lisa
Domnevam, da živiš na primorsken , jaz sem na vipavskem, kjer ima burja mlade tako, kot Bohinj dež. sem pa preživela dan,čeprav se ne bo poznalo pri kilaži (kruh). Lisa Dobr, da si povedala, sama se sicer ne držim, ampak ne maram drugih dražit. franciska
Včeraj za začetek fižolova juha z testeninami, kasneje paradižnikova omaka, svedrčki, mešana solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti