Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: Čili, je bilo mrzlo in ne vredno slikanja.

Danes: Polpeti iz rakovičjega mesa, z malo pekoče majoneze, nadevani, vključno s solato in paradižnikom, v čarobne kruhke. Še dodatna solata. za ene, in kaj brezalkoholnega (si ne upam povedat), za druge.

rakoviji_polpeti_595

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 12. 2011 00:01
A danes nič ne kuhate? pri nas za kosilo danes : tortelini z gorgonzolino omako, pomaranče beva

Hehe... smo že pojedli

Danes:

PLEBEJSKO KOSILO S PATRICIJSKO POSTREŽBO

- ena navadna kurja juha

- ena navaden pire krompir

- eni navadni pohani kurji fileji

- ena navadna tenstana jabčka

Postrežba je bila frfotava in nafrfuljena, počasna in z andahtjo... in z globokimi pogledi, kot se za patricije spodobi

Posladek:

- dolgo, leno popoldne

japaja
Mi pa bomo danes jedli mleto meso (malo drugače) recept iz KUlinarike, pa popečen krompir in stročji fižol z maslom, pa seveda malinova tortica , delo moje drage hčekre, ki me že prekaša kot kuharica....lep dan vsem Janeze
Danes zrezki in zelena solata, zvečer gostje na večerji: sveži kruhki, solata caprese, pancetin čips, olivni namaz, tagliatelle z domačim pestom. Millefoglie torta (personalizirana): vanilijeva in chantilly krema, namesto maslenega domače, listnatemu podobno testo. Saša

Danes pri nas v duhu Kulinarike: svinjski kotleti v omaki - Sarabande, krompir v koščkih, brstični ohrovt - Dušanka, motovilec z jajčki,    (moja s kardamomom).

Zdaj grem pa pobrskati po sladkih receptih

barbara9
Pri nas pa: krompirjev golaž, domači kruhek za zraven. Sladkega pa nič atos

Mene je pa mož peljal po službi na kalamare, pomfri, solato in pol litra belega štajerca. Zelo dobro že zato ker ni bilo treba kuhat.

Baj.

irena66

Sporočilo je spremenil(a) irena66 dne 12. 2011 14:52
Danes: slivove skutine cmoke. breskva

Danes pri nas: svinjski medaljoni v gorčični omaki, skutini svaljki, sotiran korenček (no, še pet brstičnih ohrovtov je bilo vmes). In skleda endivije s fižolom, seveda.

img_7547_595

Blanchy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti