Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mišzmoke kraljevski jedilniki . Kako kraljevska je šele kuhinja po kuhanju. Danes kuhinja zaprta. lp, pinka Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 17. 2011 20:09
Eni solata z morskimi sadeži, drugi telečja obara. dari

Piščančji paprikaš, široki rezanci, solata, pa še en ananas se je našel od praznikov

Iva
Danes; dušeno kislo zelje, pečenice, v kosih Za sladico pa letošnji prvi pustni krofi za vajo in Lp arima

sam_0919_595sam_0922_595

No zdaj je  pa šlo in kot sem že zgoraj zapisala pri nas danes: segedin golaž, polnozrnati kruh iz pirine in koruzne moke ter jagodni puding s prelivom iz robid in borovnic.

lpsam_0924_595

irenakr
Ežoj, slikc še ni zaradi tehničnih problemov (beri: ne uspe mi dodati več kot 8 slik...). V 3 tednih nisva videla nobenih poplav, sonček in T nad 25 non stop, danes smo pa v stepi dočakali prvi pošteni sneg, končno!!! Za kosilo: obara z zličniki, bagels po Vanjinem receptu, naslednji teden se začnejo poizkusi s krofi :) Saša
Včeraj: goveja juha z ribano kašo, rižota, polpeti, paradižnikova omaka, brokoli, zelena solata z radičem in motovilcem Danes: goveja juha z rezanci, piščančja omaka z testeninami, zelena solata z radičem Jutri: telečja obara z ajdovimi žganci, solata NENA58

TOREK:

Ohrovt s piščančjim hrbtom:

picture_4018_595

Pozdravček!

Arima lepi krofi, dobra vaja!

Nedelja- goveja juha, ocvrt sir, pire, brstični ohrovt, zelena solata s čičerko in česnom

včeeraj- goveja juha s kroglicami, pražen krompir, govedina iz juhe, hren, prikuha- b.ohrovt, korenjesolata s koruzo

danes- kruhovi cmoki in gobje- zeliščna omaka, solata- čičerika in koruza,

jutri- pica- obična in zelenjavna

katti
Pri nas pa nedelja puranja pečenka in krompir iz pečice, rdeča pesa ponedeljek pita s puranjim ragujem in peresniki ( iz Ljubezen skozi želodec), popoldne skutno-jabolčna pita torek kremna juha iz zelene, zapečena polenta, zelje,rdeč radič in kalčki v solati tabu

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti