Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ČETRTEK:

Riž s porom in korenčkom, goveji zrezki v gobovi omaki; radič z brstičnim ohrovtom:

picture_3751_290picture_3748_290

Pozdravček!

Danes smo se za kosilo povabili k sosedovim. Moja 24 urna služba mi ni dopuščala kuhanja .

No, ampak ne sedimo križem rok. Včeraj smo se basali z domačimi krekerji (slikica je samo zato, ker jih radi gledate) :

imgp8869_290

MM

Danes zdravljenje, odpravljanje posledic nezdravega življenja ( beri razvrata ). Pri meni se to pozna tako, da mi pade koncentracija omega 3. Torej popravljanje koncentracije omega tri, za ostanek dneva se bom poskusil vzdžat razvraimg_7597_595

Po kosilu meditacija o dovršenosti vesolja, itak, kako je vse tako kot mora bit, kapitalizem jemlje hudič, zvečer bo BB za pogledat..........

ežoj
četrtek: ribje palčke, kuhan krompir, špinača petek: puranji zrezki na pariški način, pečen krompir, francoska solata beva

Danes: grahova juha, cordone blue, riž, mešana solata

Petya

predvčerajšnjim: sardelice in mrzel krompir v solati

včeraj: piščančje-bučna mineštra z riževimi rezanci, zloženka skuta-kaki

danes: kislo zelje, pečenice

jutri: nekaj

kuharica Mici
Četrtek: piščančji trakci v smetanovi omaki, skutini njoki, mešana solata breskva

včeraj- krompireva solata, kuhano suho meso

katti

PETEK:

Ričet s suho kračo:

picture_3753_595

Pozdravček!

Petek: zelenjavna omaka, špinačni rezanci, mešana solata breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti