Šefica se je odločila za rižot s piščancem, koruzo in grahom.

Za posladek pa ostanki včerajšnje kokosove torte ![]()

Šefica se je odločila za rižot s piščancem, koruzo in grahom.

Za posladek pa ostanki včerajšnje kokosove torte ![]()

Prazniku primerno ste imeli aviacijo, vsaj večina. Mi pa repino joto, v katero je stopil pujs in krvavico, tenstan krompir, radič s fižolom. Za sladico ni bilo več prostora, pa tudi volje ne.
Končna ugotovitev: preveč dobrega ni dobro. ![]()
![]()
naor
Danes: zapecen losos z mesano zelenjavo in pire krompirjem.
Amelia
Danes:Piščančji file s šampinjoni in zapečen s sirovo skorjico, svinska rebrca s hrustljavo kožico, krompirjevi cmoki, motovilec in radič. Sladica je bila še od včeraj.
goveja juha, pečena račka, pražena krompir, mlinci, francoska solata, kislo zelje v solata, sladice od tu in tam (Ognjičkina ajdova potica
, sosedovo čokoladno pecivo, be mel), kapučino v prijetni družbi.
Ne vem, kdaj nazadnje mi kosilo ni uspelo. Sem presolila perutničke, sva jih še midva komaj jedla.
Sine se je zadovoljil s špinačo in krompirjem, hči ni pojedla ničesar. Če prvi gližljaj ni dober, potem ne je ničesar naprej.
Smo pa zato za kočerjo zmazali čokoladne palačinke, ki so nekoliko ublažile presoljeno kosilo.
Ežoj večina današnjih otrok je špinačo, mi smo bili tisti, ki je nismo marali. ![]()
Je bila prezdrava, zdaj ko so ji odvzeli zdravilne učinke, jo pa večina je. ![]()
| Vilma je napisal/a: |
.., hči ni pojedla ničesar. Če prvi gližljaj ni dober, potem ne je ničesar naprej. Vilma |
Takole je to z našimi mladiči. Pri nas je bila za sladico zloženka smetana+skuta in kaki, zgornja plast kaki. Prva žlička v usta in komentar: 'A tole boste vi pojedli
!?' Nimamo najstnika, ampak 2,5 letnega točnoveda.
Aja, za glavno jed pa orade, pečen krompir, endivja. Cedimo sline pri Ežojevih slikcah ![]()
, potem pa tečemo v ribarnico.
LP
kuharica Mici
Sporočilo je spremenil(a) kuharica Mici dne 15.nov 2010 21:31Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cheesecake

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako