Danes-dijeta
Prvič pekel kruh z solno-kvasno emulzijo...Ajdova moka 30%,semena,malo koruznega zdroba za posip...
Ni bilo treba nič kuhat,ker je bil tako dober,da je bilo dosti nekaj obiskov in domačega pršuta pa je še topel izginil
Danes-dijeta
Prvič pekel kruh z solno-kvasno emulzijo...Ajdova moka 30%,semena,malo koruznega zdroba za posip...
Ni bilo treba nič kuhat,ker je bil tako dober,da je bilo dosti nekaj obiskov in domačega pršuta pa je še topel izginilPa kaj je naš ŠTUDENT na dieti?
Se mi zdi, da je bilo nekaj govora o tem, da danes jé v prestolnici ...
Danes:
Govedina - podplečje na žaru za moški del, perutnina (file in bedra) za ženski del družine, rezine polente z rožmarinom na žaru kot priloga, zelena solata, za na vrh pa čudoviti minjoni, izdelani v Banja Luki in kupljeni v Tušu ...
Ponedeljek:
fižol s testeninami in zelenjavo
Mamamia
mamamia
popolne pa
PONEDELJEK:
Zdrobovo-korenčkova juhica, pečene perutničke in krompir, zeljnata solata s korenčkom in krompirjem; kruh:

Pozdravček!
sobota: piščančje perutke in krompir iz pečice, paradižnik in paprika v solati
nedelja: čevapčiči, paprikov riž, mešana solata
ponedeljek: makaronovo meso, radič s krompirjem
torek: zrezki iz sv. vratu, pekarski krompir, mešana solata
JulijaDanes:
- trojka brez dvojke
(v prevodu: enolončnica iz kavle in krompirja)
- črn kruh s semeni
- hladen čaj (ne vem kdaj smo nazadnje kupili pijačo)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, vse jasno! Včeraj sem videla mamljiv polarbearov kruhov narastek in sem si rekla: to bo pa jutri, torej, danes:
kruhov narastek, špinača, por v solati, pečene ![]()
lp
mzm
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie z marelicami

Ploščati špageti z morskimi sadeži