Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: zrezki v sirovi omaki, popečen krompir, solata iz stročjega fižola Danes: piščančja juha, piščančja rižota, rdeča pesa, za moža pa dušeno novo kislo zelje in pečenica
Sem hotela poeksperimentirat z joto s korenčkom, a se je pokazalo sončece.. Ostajamo pri poletni hrani. Popečeni fileji raznobarvne paprike, dodelani s smetano. Puranji zrezek na mešanici oljčnega olja in putrčka, za aromo rezina čebule. Kruh po volji. Po kosilu poberemo jabolka in skuhamo kompot (nič ne bomo stran metal) Mislim, da mi bodo proti večeru ušli nekam proti Miklošičevi, tam diši po bureku... japaja

včeraj: goveji zrezki v gobovi omakci, pire krompir, pečene paprike, paradajz-kumare-paprike solata

MissLady
Danes: pražena svinjska jetrca, pire krompir, za mene dušeno sveže zelje in solata, hruškov kolač s skuto. Mayisa

Ja polarbear, take vode pri nam ne prodajajo, dobi se baje na dolenjskem.

Danes boranija od včeraj, Slikat nisem mislil nič, ampak beatrice pogreša knjigo in očala. Samo za beatrice, strokovna literatura ( moram mislit na moj sloves, razvrat in podobno ) :

ežoj
Ognjič

rimljanka je napisal/a:

Kako ežojev kruhek, pravi, da je z geografskim poreklom, tako kot voda, ne pa nujno enakim kot voda.

rimljanka

Ampak res...le kaj to pomeni

Kaj pa če nas tale knapovski playboy vse pošteno za nos vleče

rrr
Mislim, slika Kamasutro, v resnici pa preparira nepravilne španske glaglole Vendelina jr.
O, Ežoj! Kamo sutra, a? Kedo ti je pa posodu te foto motive, e? Jutri mava pa štipendijo, a ne. Si boš privoščil Playboy? Danes sem jedla piščančji vok in nekaj steklenih rezančkov. beatrice

hahaha...

Danes -smetanova špinača, pire krompir, hrenovke, endivja s fižolom,

včeraj- goveja juha, govedina, pražen krompir, paradižnik in paprika (nič v solati, samonarezano in posoljeno),

nedelja - goveja juha s tistimi malimi testeninami, pečen kunec, riž z grahom, solata in radič,

jutri pa pleskavice in pečen krompir pa rdeča pesa.

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti