Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Jutri: Jurčki in lisičke z jajčkom...

jade
jade, če bi jaz bila administrator, bi takšne slikice odfrčale s foruma! Radagast
Radagast, se strinjam! Kje je cenzura??!! (Tolažim se z mislijo, da je Jade enkrat v življenju poslikala tistih par jurčkov in lisičk na različnih krožnikih in v različnih miljejih in zdaj to lepo po malem dozira in izziva...).. Za danes predvidevam melonino rapsodijo: - pršut, nanoški sir, - melonina rižota - melona Če bodo pridni, dobijo popoldne še ajskafe japaja
Kaj si z ežojem naredila Si mu vsaj pomagala šotor zložit, al ne bosta nič priznala??? Ognjič
Hihi, vprašanje bi se bolj pravilno glasilo: Kaj je Ežoj naredil z mano?...Sem ga lovila in lovila in lovila, opešala, doživela sončni udar, prišla k sebi, spet lovila...a on se ne da! (ali pa me ni prepoznal, ker odkar telovadim po Vanja_ZDA_ napotkih, moj šimbas ni več to, kar je bil press..) No, upam, da tole ne bo kdo resno vzel, je pač čas kislih Sicer pa, Ognjič, kar lepo priznaj, da Ežoja skrivaš pri sebi, hehe.. japaja

Sobota- makraoni z drobtinami, zelena solata - to meni ni lhi prevč dobr, ampak...

nedelja- pečen brancin, solata- paradižnik, paprika, kumara, mocarela

danes pa cmoki s skuto in orehi, rdeča pesa - prva domača letos

katti

Ker še ni jurškov in lisičk imamo danes žrebičkove zrezke v omaki, pire krompir in zeleno solato.

Balenka
ponedeljek:goveja juha z rezanci,špageti z mesno omako in rdeča pesa v solati ninkica
japaja je napisal/a:
Sicer pa, Ognjič, kar lepo priznaj, da Ežoja skrivaš pri sebi, hehe.. japaja
Ma kaki, človk je naredil toplt test vzdržljivosti in bezlja nekje po Obali. Baje sta mu oni dve svobodnih nazorov premalo in išče nove dogodivščine. Ta novodobna študentarija je čist čudna... Ognjič

včeraj pojedli še zadnje ostanke boranije  popoldne smo šli na rabolov in ulovili 3 postrvi, ki so bile za večerjo

Za danes načrtujem nekaj z blitvo, ki mi jo mami ponuja iz vrta ..... kakšen predlog?

MissLady

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti