Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: piknik

ežoj
Bah! Ežoj, saj si me čisto šokiral!!!! Pa saj ti, sodeč po tvojem kuharskem stilu in vsakdanjih bogatih jedilnikih ne rabiš dodatnih možganov. Res, da so svinje izjemno inteligentna bitja, meni ljuba,ko živahno skakljajo naokrog, ampak......Ežoj!!! Bah! Danes: NIČ, ker ne morem jesti zaradi možganov. No, mogoče malo sladoleda beatrice
Danes: čevapčiči in paradižnikova solata Jannaa
danes: krompirjeva juha, testenine na drobtincah, zelena solata, za posladek sadna kupa beva
lisičkina juha, ocvrte sardelice, paradižnikova solata s kumarcami in čebulo, kozarček kaberneta iz slovenske istre, sladica tiramisu sem ga pripravila iz vrečke (se bojimo salmonele). pinka

Danes, musaka z melancani, voda z geografskim poreklom:

kuhinja za lepo vreme, jedilnica za lepo vreme, prt za nedelje in praznike.

ežoj
Včeraj: zelenjavna juha, špageti z bolognes omako, zelena solata, sladoled Danes: goveja juha z rezanci z drobnjakom, boranija, zelena solata, štrudelj z gozdnimi sadeži, sladoled NENA58

Danes:; juha iz govejega repa s kornčkom in fritati, meso iz juhe, krompirjevo skutni njoki, kremna "špinača" iuz blitve, , biskvitno pecivo z veliko sadja.

rimljanka

Danes: Škampi z žara na zeleni solati, paradižniku in špagljih. Voda z veliko ledu in limonino rezino.

Vanja
Sobota: kopanje v Čateških toplicah in temu ustrezna prehrana na bazenu, moj mož se čudi kako profesionalen kuhar ne zna skuhat ene okusne špagete z bolognese omako Zato smo za nedeljo, kljub vročini carsko jedli.... Nedelja: goveja juha z zdrobovimi cmoki, telečja rolada polnjena z zelenimi šparglji in feta sirom, na koncu ovita v pršut (ideja iz oddaje, kdo je kuhar in je res dobro ) , pečen kifeljčar, berivka z redkvicami, sladoled in jabolčna pita od petka Ponedeljek: testenine, bolognese in paradižnikova omaka, berivka, sladoled Torek: stročji fižol s paradižnikovo omako, v kosih kuhan krompir, na žaru pečeni zrezki, zelena solata Sreda: zelenjavna juha, marelični cmoki Četrtek: polnjene paprike, pire krompir, zelena solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti