Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PONEDELJEK:

Polnjeni telečji zrezki v omaki, široki rezanci, solata - matovilec, radič, rukola:

Pozdravček!

Sobota: ocvrti piščančji medaljončki, zelenjavni pire krompir (krompir, cvetača, grah, česen), regrat Nedelja: goveja juha z domačimi rezanci, pečena svinjska rebra s kožico, pečen mladi krompir, šnitka s fižolom Ponedeljek: goveji zrezki v omaki, široki rezanci, regrat Torek: zelenjavna juhica s piščančjim mesom, palačinke Petya
Sobota: goveja juha z rezanci, dušeno rdeče zelje, naravni zrezki, regrat Nedelja: goveja juha z vlivanci, skutini ravioli s paradižnikovo omaki in brokolijem, zelena solata in motovilec Ponedeljek: goveja juha s fritati, zelenjavni riž z beluši, naravni puranji zrezki, berivka, jagode z sladoledom Torek: tople kumare, skutin zavitek Sreda: špinača, pire, hrenovke, jajček, solata Četrtek: sarme, pire krompir Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 13. 2010 13:10

sobota:sarma,kuhan krompir

nedelja:goveja juha z zdrobovimi žličniki,zrezki na žaru,pečen krompir,solata-zelena,paradižnikova,češnjev kompot

ponedeljek:krvavice,zelje.pražen krompir

IvaSin
špageti s tunino omako in olivami beva

TOREK:

Orhovt z zelenjavo in suha kost:

Pozdravček!

Živjo! Redno vas prebiram, ker mi stalno zmanjkuje idej za kosilo. Sem se odločila, da še jaz prispevam kakšno;). Nedelja: goveja juha z rezanci, v pečici pečene perutničke, krompir in paprike, čokoladni mufinčki za sladico Ponedeljek: goveja juha z rezanci, zelenjavna rižota Torek: goveja juha z rezanci, goveji golaž, široki rezanci in radič v solati Sreda: zelenjavna juha (samo še ne vem kaj vse bom zmešala), palačinke Tinci
Danes je za kosilo bila špinača z dodatkom čemaža, pire krompir, jajce na na oko ali pečena hrenovka (po izbiri mojih jedcev), idinjača Jutri: brokolijeva juha, pečen piščanec s krompirjem, solata (regrat in radič mešano), buhteljni regica
Dragička prosim povej, kako si naredila te trikotne skutne štručke. Videti so zelo slastne. Hvala za odgovor lp Lidija lidica
Lidija, spomija me na tole: http://www.coolinarika.com/recept/zorini-trokutovi-sa-si kobra 1 [kaca]

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti