Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Moram pokomentirati tole dragičkino pojedino, moram.Čeprav nikoli ne jem letečih živali, kamor spada tudi kura, je pa tole pogled za bogove in prepričana sem, da tudi za brbončice.Takole je narezala pečeno kokoško moja mama in tista kolba me je vrnila v mladost in me spomnila na že pokojno mamo. Dragička, mojstrica si! naor
pečena svinjska rebrca, pečen krompirček, regrat beva
Nedelja: goveja juha z zdrobovimi cmoki, piščančja rižota, rdeča pesa večerja: regrat s krompirjem, hrenovke Ponedeljek: mesna omaka, paradižnikoma omaka, polnozrnati špageti, zelena solata z zeljno solato Torek: malček: piščančji paprikaš, polenta ostali: sarme, krompir

TOREK:

Enolončnica od sladkega zelja:

Pozdravček!

Torek: testenine z zelenjavno mesno omako, šnitka, kompot iz mandarin Sreda: bograč s kruhovimi knedlčki, palačinke Četrtek: puranji zrezki po pariško, kuhan krompir v kockah z drobnjakom, regrat Petek: zeljna omaka (zeljni zos), nekaj sladkega (še ne vem kaj) Petya

SREDA:

Kolerabna juhica; pire krompir, špinača, oslič, zelena solata; trikotne skutne štručke:

Pozdravček!

Oh,dragička, kar abonirala bi se k tebi.Šalo na stran, a je recept za tele skutne štručke že kje objavljen? Niti nisem še preveč pregledovala. naor
danes smo imeli: polpete, krompir v kosih in regrat beva
Sreda: cvetačno-brokolijeva juha z kruhovimi kockami, atlantski file na žaru, popečen krompir, kumarična solata Četrtek: kremna gobova juha - jurčki/lisičke, pariški zrezki, regrat s krompirjem jaz: riž z tofujem in zelenjavo, regrat s krompirjem (imam shujševalno akcijo)

ČETRTEK:

Pasulj:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti