NEDELJA:
Goveje-kurja juhica z domačimi rezanci; na ocvirkih pražen krompir, popečeno kurje meso iz juhe, ostanki mesa od včeraj, hrenova omaka; zelena solata z rikulo:

Pozdravček!
NEDELJA:
Goveje-kurja juhica z domačimi rezanci; na ocvirkih pražen krompir, popečeno kurje meso iz juhe, ostanki mesa od včeraj, hrenova omaka; zelena solata z rikulo:

Pozdravček!
danes: ocvrta cvetača, jajca s porom, polenta
mali kuharMoje današnje MEGA dobro kosilo je bila podušena cvetača,por,čebula,česen,korenček na rožmarinovem olivcu, polenta z kozjim sirom, ter (pazite sedaj to. Se mi je luštalo že kakšna 2 tedna!! VITUDI OBOŽUJETE TOLE SOLATO????Jaz bi jo lahko dnevno nom nomaaaaal) naribana črna redkev z rdečim fižolom in par listi radičaaaaaaa (radiiiič. Kot otrok sovražil njegovo grenkobo, sedaj pa UFF UFF, samo oplemeniti zadeve...)
Danes:kurja juha,tenstan krompir,mešano meso(puran,pišanec,malo svinjine)mešana solata.Popoldan pa na rojstni dan.
Milži
Danes: goveji zrezki v zelenjavni omaki, domači široki rezanci, mešana solata, kava in pecivo (čokoladni čudež)
Migla
Sobota: pastirska pogača, solata
Danes: goveja juha in ....

goveja juha s kroglicami, ohrovt s krompirjem, govedina, kavica ![]()
Goveja juha z vlivanci, pečen krompir, svinjski kare in radič s fižolom
Po kidanju snega se je prav prilegla goveja juha,še boljše pa je bilo korenje iz juhe(meso je pojedel maček iz solidarnosti).
Pa še jabolčni štrudel se peče,iz domačih carjevičk in Šešlarjeve skute(moram malo podražiti Mbranda)![]()
Kakšne slikce, pohvala vsem, ki pridno fotografirate svoje mojstrovine!
Pri nas včeraj: kislo zelje in pražen krompir
danes: goveja juha, pohani puranji in piščančji zrezki, francoska solata, po sprehodu še
in zavitek od včeraj
popoldne bo pa mariniran prekajen lososo in kitajsko zelje v solati
jutri: korenčkova juha PZ testenine s paradižnikovo omako, pesa
tabuKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zelenjavna mineštra

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom