Zelenjavno - piščančja štruca in zelena solata ...

Zelenjavno - piščančja štruca in zelena solata ...

Pri nama spet čevapčiči, zraven pomfri iz pečice in motovilec v solati
jutri bo lazanja
Nedelja: falafel, pečen krompirček, solata iz paradižnika, kumar, paprike.
Ponedeljek: čemaževa juha, polnozrnati svedrčki z alfredo omako, soparjen brokoli, zelena solata.
Torek: domača pica, zelena solata z radičem.
Če bo šlo s tem tempom dalje, bom tu začela objavljat jedilnike lokalov v središču mesta, kamor hodim jest ...![]()
![]()
Ampak jemo (s kolegi) pa dobro, treba priznat.![]()
Včasih paše, čeprav mi, ki smo doma, kuhamo. Ampak jaz sem včasih tudi rada hodila "ven" jest. Zdaj pa že dolgo ne več. Mamamia, uživaj, sploh, ker je dobro! ![]()
![]()
Včeraj kislo zelje (nedolžno) z laškim fižolom (no ja, saj za pojest je bilo, če ni boljšega
), moj je zraven še
. DAnes pa na hitro popečen file divjega lososa, rdeča pesa v solati, jaz bom zraven pol avokada s kajenskim poprom, močnejša polovica pa krompir v kosih, za sladico sem mu pa prihranila svoj jutranji krofek, ki sem ga dobila ob kavi oz. čaju (kaj sem jaz fajn a ne
)
Denes pri naju:
Kurja jetra, pire krompir, regrat in rdeč radič s krompirjem in jajci v solati, če bo priden in bo končno zalaufal svoj pomivalni stroj, bo za nagrado dobil banane v čokoladi ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: špageti z bolonjsko omako, endivija in rdeč radič s ![]()
Mamamia, jaz pa rada kdaj pa kdaj zunaj jem, sploh če je zelo dobro.
Danes tudi pri nas bolognese omaka s testeninami, mešana solata ( tudi en paradižnik Lušt bo notri)
Zame škampovi repki v omaki z njoki.
| babka1951 je napisal/a: |
|
Denes pri naju: Kurja jetra, pire krompir, regrat in rdeč radič s krompirjem in jajci v solati, če bo priden in bo končno zalaufal svoj pomivalni stroj, bo za nagrado dobil banane v čokoladi
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
|
![]()
Danes čemaževi rezanci s čemaževim namazom in kuhana klobasa
ter
in kasneje kokiceeeeeee ![]()

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poletni svaljki z dimljenim lososom

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom