Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: moji jedci so obedovali bistro juho iz stare kokoške z zakuho, postrvi in ploščice kuhanega krompirja, oboje pečeno skupaj v pečici, tržaško omako, solato ledenko, jaz pa namesto postrvi polnjene paprike (kuhano kokošje meso iz juhe, popražena bučka, zelenjavno- žitni kosmiči, nariban korenček, riž) v paradižnikovi omaki s pretlačeno jušno korenasto in gomoljno zelenjavo - reciklažne paprike in divjo rukolo v solati.

Katarinči

Danes si bomo pripravili mali piknik morskega vzdušja. Pekli bomo polnjene lignje na žaru, zraven bo nekaj iz domače blitve in krompir ter seveda veliko solate. Upam, da nas dež ne prehiti.

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

Danes:  golaz,   široki rezanci na drobtinah,   domača solata,   breskve.

mopsika

Danes pri nas:

goveja juha z zdrobovimi žličniki in drobnjakom

špageti s paradižnikovo pekočo dimljeno omako s popečenimi šparglji

govedina iz juhe

solata s fižolom, česnom in bučnim oljem

limonada z meto, bezgom in balzaminko

rimljanka

Danes sarme, kruh.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes gozdno kosilo: Lisičke z jajci, domač kruh, za sladico pa gozdne jagode in borovnice.

Life is war against boredom~

Po petih dneh spet domača kuha, kolk to pašepa čeprav sem sama kuhala

danes zelenjavna juha(kolerabica, korenček in por z vrta), pečen mladi krompir, nekaj čevapčičaev in velika skleda zelene solate in rukole,

jutri bo goveja juha, pečeni kosi piščanca, popečena zelenjava in solata kot danes

tabu

Danes:

(ajdova kaša, ješprenj, leča, gobe, bučka, grah, češnjevec, špraglji...)

skleda češna s solato

lp

mzm

danes jota, kruh

jutri špinačna juha, pečene orade, krompir z blitvo in zelena solata

Danes:    pečenka,   pečen ,   domača solata

jagode, breskve, marelice

mopsika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti