Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Petek:                                                 

Reciklaža pasulja + makarončki = paštašuta

Pozdravček!

Danes:   obara z vodnimi žličniki,    ajdovi žganci,  šarkelj.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 19. 2016 14:22

Danes se nekaj riceta in frtajla s porom in spehom, pa kruh

satilon

Danes sva sama, jaz pražene sardone in mešano solato s semeni, mož pa si je zaželel telečja jetrca  po mojemu receptu "slastna jetrca" , krompir in solato. 

Jutri špageti z zelejavno omako, solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 19. 2016 15:34

Danes:

Pasulj, eni s , drugi s in

spodbe

Danes: enostavni špageti s prepraženo slanino, mešana solata

breskva

Ko se jutri vrnem domov bom napisala naš počitniški jedilnik. Jaz bi komot še en teden zdržala 

Sam tole imam čas naložit, eden naših je danes izbral pražena jetra, za katera je dejal, da so perfektno popolna

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Včeraj: korenčkova juha z zdrobom, koruzne tortilje s svežo zelenjavo in pečeno čičeriko/čevapčiči

Danes: bučkina juha, sojini polpeti, dušen grah in korenček, krompir v kosih, kumarična solata.

RadaJem

Za kosilo bo grahova juha,  kislo zelje, pecenice in krvavice ter pire krompir. Po kosilu pa pravkar pecena hruskina pita 

satilon
jaša je napisal/a:
mojezlato kje si se zgubila????

Že dolgo ne vidim tvojega bloga kosil.

Pogrešam te.

jaša

Kako lepo. 

Nisem se izgubila, samo časa nimam vsak dan pisati, zato enkrat na teden napišem za nazaj. Včeraj smo jedli tunine polpete, pire krompir, podušeno zeleno in solato.

Tudi prejšnje dni smo jedli in sem kuhala. Najbolje pa mi je uspela sladko-kisla svinjina. Res za prste polizat dobro. Recept je že v mojem kuharskem zvezku. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti