Prežganka, haše in špageti, radič s fižolom:

Prežganka, haše in špageti, radič s fižolom:

Miska, to se pa strinjam, takih ljubiteljev riceta pa se med odraslimi ne poznam prav veliko. Tudi sama sem med njimi, pa ne da ga ne maram, ne naredi mi dobro, ne vem zakaj in to zadnja leta, prav tako kislo zelje. Ima se kdo tako izkušnjo?
Bom pa jutri naredila jetrca s čebulo, to se mi pa se ni uprlo.
Danes je prišla jesen v deželo, želim vam lepe jesenske dni, obilo mosta, kostanja, gob, vsega, kar nam ponuja! Srečno vsem!
![]()
| mišzmoke je napisal/a: | ||
Danes: pečena piščančja bedra, peperonata, radič ("primo tajo"), teran in voda lp, mzm
Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 23. sep 2021 11:05 |
Mišzmoke, če sem iskrena je tudi mene šokirala, čeprav ga imamo vsi radi... Samo res ga rada je... Sicer pa so bile letos njene želje za rojstni dan vrhunske. Za darilo si je zaželela otroško ustno vodico, hulahop elastiko za skakat in 2l ribezovega soka.... To je to, ker drugega ona res nič ne rabi...
Petek:
Kislo zelje s klobaso, polenta

Pozdravček!
Pečene puranje krače in krompir, paradižnikova solata.
Musaka z mlete govedine in popečenimi jajčevci, mešana solata s fižolom, jogurtovo pecivo z malinami in robidami. Vmes sem vložila še kozarček jajčevcev.

Lep viked vsem
![]()
in kaj dobrega skuhajte ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica ![]()
paradižnikova solata
za moški del, zame-radler grenivka
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes pri nas:
Kislo zelje
, že letošnje
Krvavica
, iz zaloge
Krompir
v koščkih
In priprava paradižnikovih shrankov. ![]()
Sobota:
Roštilj: perutničke, carsko meso, nabodala, goveji stejk; mešana solata

Pozdravček!
Nedelja:
Piščančja juhica z rezanci; na listih želja pečeni piščančji kosi, mlinci; zelena solata

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bruschette s paradižnikom in kumarami

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem