Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Še malo za nazaj:). Petek: telečji zrezki v omaki, široki rezanci, solata Sobota: zelenjavna rižota, solata Nedelja: pržganka, domača pica, solata Ponedeljek: pečen puranji zrezek, ostanki zelenjavne rižote, solata Torek: pašta z lignji, solata Sreda bo: ješprenjeva juha, palačinke Tinci

Danes: Skutini njokiji s parmezanom ala Jamie O. na pestu, kakšna domiselna solata. Za desert: izgleda, da bo danes spet dovolj hladno za eno 5km rundo okrog jezera.

Vanja
P - prmejdun, danes ne bom kuhala. P - preveč vroče. P - postregel si bo vsak sam P - predvsem z ,, morda iz konzerve z in , tudi in .. P - proti večeru P - pizza, P - precej bogato obložena, P - pod pogojem, da bodo P - pridni.. P - pravzaprav še v življenu nisem ugotovila, kaj beseda "priden" Pravzaprav Pomeni? Pa Pošiljam Prisrčne Pozdrave japaja
R - res je prevroče, zato danes S - sladoled Viva Meier

Viva Meier je napisal/a:
R - res je prevroče, zato danesS - sladoled Viva Meier

Kok je vse relativno: Pri nas je ob 7h zvečer "samo" 25 stopinj, pa gremo laufat okrog jezera.

Vanja

TOREK:

Piščančji ajmoht:

Pozdravček!

Danes, ribe ( neki mi je Ω3 padel pa moram popravit ) po tržaško ( pa niso nič pokvarjene, tako mi je zapasalo, zraven pommes frites in voda ( se vidi na etiketi ) s gografskim poreklom ( naj živi kontrabant, koruzniki in koruznice ( tudi če niso erdečelaske )):

Fresh, škampe nisem pozabil, nisem nič bil v metropoli.

ežoj

Slabo ti bo, če boš pojedel vse tri ribe. Vsaj eno pusti zame, pa tudi H2O bi... 

Pozdravček!

Danes: hrenovke v testu (po receptu Brezmejno dobro iz baze) in solata (paradižnik, kumarice in paprika). Jutri: piščančjo-zelenjavna juha in skutino pecivo Jannaa
Ežoj, enkrat se bom priplazila izza grmovja v času kosila...,ker tri res ne moreš sam pojesti, jaz imam pa eno dovolj. naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti