Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

fresh
Danes: gobova juha, palacinke zvitorepka

Danes: ena hudo zahtevna kulinarika, ne bom vam razlagal:

ežoj
Ma, ežoj! Kej bi blu unu rumenu, mi izgleda ko ana potolčena Vileda. A je pohana? Beatrice beatrice

SREDA:

Đuveč s piščančjim mesom, zelena solata:

Še poobedek je pečen:

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 09. 2010 15:03

Danes: Škampi, rumene bučke in špargeljni, vse z žara. Paradižnikova solata, za poobedek je ostal košček Rikovega zdrobovega narastka, prelitega z robidnično-mangovim toplim kompotom. Potem pa spet en lauf okrog jezera . Bomo izkoristili lepo vreme, dokler se še da.

Ežoj, pa kaj je tista rumena zadeva na krožniku

Vanja
Š - še razmišljamo.. Š - šobska solata? Š - šebesa ali Š - šabesa? Š - španska pita je bila spečena že ob 5h zjutraj, ko je bilo Š - še hladno ...ŠŠŠŠŠŠ...ššššššŠŠŠšššš....šššššŠŠŠŠŠŠŠŠŠ......šššššššššŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠšš........šššš..ššš.....ŠŠŠŠŠŠšš..... (tole pa pošiljam malo hladne sapice ) japaja

beatrice: ni potolčeno in ni pohano, ugibaj naprej.

Vanja, ti me pa presenečaš, da ne veš kaj je: mashed maracuja with jicama and siam rice ( fluor ) cooced with lot of curry and kurkuma ali po domače pražena zmučkana kurja jajca.

ežoj

ežoj je napisal/a:

beatrice: ni potolčeno in ni pohano, ugibaj naprej.

Vanja, ti me pa presenečaš, da ne veš kaj je: mashed maracuja with jicama and siam rice ( fluor ) cooced with lot of curry and kurkuma ali po domače pražena zmučkana kurja jajca.

ežoj

Ežoj je pa spet hude feferone jedu

Vanja
včeraj: pire krompir, mesno-zelenjavna omaka, zelena solata s koruzo danes: goveja juha, krompir v kosih, špinača iz kopriv, polpeti, puding beva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti