Danes ne bomo hodili, bomo počivali:
- pisker ričeta
- hleb kruha
- štefka vina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Danes ne bomo hodili, bomo počivali:
- pisker ričeta
- hleb kruha
- štefka vina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Ponedeljek: rižota
Torek: puranji zrezki v smetanovi omaki, skutni njoki in radič
JJ
Včeraj: Cvetača,brokoli (fanatično obožujem) na njiju pa malo finega fr.masla + omaka s čebulo,grahom,porom,česnom + žganci + 2 zelena domača feferona
Danes: Ker so ravno moji bili na obisku so rekli da je Miklavž že polnil čeveljce pri njih. V hribih gre baje hitreje to. Zaradi višine pa takšnih for. Bebica (torej jaz
) je v "čeveljc" (le kako mu je uspelo zadevo zatlačiti noter?!?!) dobila pola kile ČOKOLINOTA
!!! Kak pa sem bil tega vesel. Nisem jedel že enih 13 let, se pa mi je zadnji mesec že hudo hudo luštal. Hvala kemiji, da je rok trajanja skoraj v nedogled
Ob takšni nostalgiji, pa je kosilo še toliko bolje teknilo:
Cvetača,brokoli z dodatkom olivca + ješprenjčekŽOTA (ješprenj, korenček, grah, zelena paprika) + sveže narezan paradižnik, čebula, 2 mala domača feferona ter ena vložena kisla paprika
Jutri: Gosta zelenjavna juha. Da bo žlica stala!!! ![]()
Danes svinjski zrezki s sirom in kus-kus.
Jutri rižotka :)
zdajle...grem pa pečt piškotke.
nittaPonedeljek: goveja juha, pražen krompir, pečena piščančja bedra, solata, popoldne pa bananin kruh
Torek: rižota, solata
BrgitaGoveja juha z vlivanci, pečeni piščančji kosi, sv.kotlet, riži biži, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes:zelenjavni riž, sv.kotlet,radič s krompirjem.![]()
TOREK:
Rižota z zelenjavo in puranjimi koščki; endivija s krompirjem in rdečim fižolom; skutna pita:

Pozdravček!
Danes pri meni, krvavica ( dobljena v dar, hvala, hvala ) in kislo zelje:
Ma neeeeee, krvavica ni z rižem. Ma tudi z prosom ni, kaj vas to zanima, je domača, s ješprenjom. Mene pa nekaj res matra, rabil bi nasvet: ko sem vse dal v pečico, da mal zapečem, mi je krvavica ( kot je videti na sliki ) počila. Mal mi je nerodno, pa ne vem, a bi je mogel reklamirat ( seveda, vrnit je ne morem ) in zahtevat ( ja, to je prava beseda, nič prosit ) drugo? Vesel sem vsakega nasveta ( v stilu: seveda, drugo mora dat ).
![]()
![]()
![]()
Ja kako pa, ežoj, kar novo naj da![]()
![]()
. Kaj se to pravi krvavice z defektom talat naokrog![]()
![]()
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Pivski kruh