Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes včerajšnji ostanki, hvala bogu, da ob nedeljah še kaj ostane.

goveja juha z rezanci in korenčkom, mašnce, goveji zrezek v omaki, zelenjava, zelena solata,

pudinga je žal zmanjkalo že včeraj

Balenka

Danes: praženo kislo zelje, matevž, pečenice.

rosie

danes: piščančji file, kuskus z zelenjavo

mali kuhar

Danes smo planirali družinsko praznovanje hčerkinega rojstnega dneva. Vse se je zapletlo, ta mlada sta šla sama, jaz pa sem morala na hitro nekaj skuhat...... 

Naredila sem gobovo juho z jurčki in lisičkami iz moje letošnje bere po mojem receptu iz baze. Potem pa skleda motovilca in zelene solate, fižolova solata z čebulo, domač kruh brez gnetenja, popečene hrenovke,  tortilje iz zamrzovalnika, ostanek včerajšnjih testenin.  

Za posladek kozarček penine z slavljenko, ki jo je prinesla, da se odkupi , mascarponijeve kocke, ki še niso pošle.....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes na željo drugih testenine s kupljeno sladko-kislo omako. Za posladek indijančki

aby

Včeraj: Malo drugače kot splanirano a MEGA dobro. 
Cvetača popečena na kokosovem olju, čebuli in česnu z ogromno currya + zdrobovi žličniki, popečeni na olivnem olju da je fajn hrustalo, ter solata iz kisle repe, paradižnika ter zelene paprike.

Danes: Nekaj podobnega...po navdihu

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kje se pa dobi kokosovo olje ( " nikad čuo " )?

ežoj

aby, Vau kakšni indijančki.

lp, pinka

EŽOJ,

to olje se dobi v vsaki bolje založeni trgovini. Vendar ga ne išči v steklenicah, ker je pakiran v lončkih - steklenih, plastičnih, .....

Izgleda bolj kot pasta. Lahko pa je izgled embalaže tudi podoben margarini, pakiran kot tablica bele čokolade s kokosom.

beatrice

TOREK:

Pečene perutničke s krompirjem, zelena solata:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti