Pri nas danes,makaroni z zelenjavo(paprika, paradajz, bučke, por) zraven pečen piščanec,solata.
Jutri bo repa,žganci,pečenica ali klobasa.
MilžiPri nas danes,makaroni z zelenjavo(paprika, paradajz, bučke, por) zraven pečen piščanec,solata.
Jutri bo repa,žganci,pečenica ali klobasa.
Milžiprežganka, polpeti, francoska solata, kavica in bajaderce, lep pozdrav ![]()
Danes:
ma neeeeeee, to se je neki zamešalo, tole bo menda pravo:
v neki drugi državi temu rečejo podvarak, mi bomo rekli: kislo zelje zapečeno v pečici.
ežoj
katti, kaj je s tisto orado: a je kuhana ali si je slikala surovo? Če je kuhana, zakaj je zarezana, če je pečena ( pražena ) zakaj tega ni videti?
![]()
![]()
Tudi meni se tista riba zdi surova.
rrrdanes: calzone
mali kuharDanes: zelenjavna juha, kakavove palačinke z
in sladko smetano
Riba ni bila surova, meso je kar razpadalo, ampak..... Jaz nikol ne vem kako naj to spečem v pečici? V ponvi, v olju gre, tako pa ne. Improviziram.
. Danes sem na peki papirju, na začetku sem imela celo zavit. ![]()
![]()
![]()
Sem mela pomisleke ali naj sliko sploh objavim, no pa mogoče pade kakšen dober nasvet.
Danes pride gospod Martin na obisk
. Domača Tinjska putika
je že smrt storila. Ni skrbi, sem prižgal palčko njej v čast, pa tudi poklonim se dnevno za vso domačo hrano, katero dobim in katera je žrtvovana za okusen obrok
. 2 glavi rdečega zelja sta sicer že storili smrt, a nadaljni proces bo izpeljan tekom dneva.
Mlinčeki od tetike iz Zagreba pa so tudi najboljši kar sem jih jedel.
Se sprašujem, ako ne bi tale gospod Martin kar pogosteje prihajal ![]()
Jutri: Ostanki od danes ali pa JOTAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
danes: pišč. zrezki z mandlji in smetano v omaki, kuskus, solata, zvečer pa pečeni fileji namesto race, mlinci in zelje, vinček in blejska grmada.
Jutri: že danes skuhana repina jota s kobaso, grmada, če jo še kaj ostane:)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Eksotični suši

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom