Pravo starinsko domače kosilo: vampi v omaki, pire krompir, zelena solata, jabolčna pita.
Sonja
Rumove kocke
Pravo starinsko domače kosilo: vampi v omaki, pire krompir, zelena solata, jabolčna pita.
SonjaDanes pri naju ričet, madonca tolk se napihuje, da sem zamenjala že dva lonca, najbrž bova jedla še cel drug teden
in pa zadnji koščki pehtranke iz zamrzovalnika, lep dan je - uživajte![]()
Danes sva z mamo sami tako da je bil za kosilo kar mlečni riž. Zame z zvrhano žlico kakava ... Mmmmm, spomini, spomini ...![]()
danes: pečen brancin, krompirjev pire
mali kuharZelenjavna juha, orehovi štruklji.
rosieDanes:
jagnječji zavitek, dušeni grah, krompir,
motovilec s fižolom,
fina skutina torta:
pa je na koncu uspelo in jutri gre z nama v dolino, pospravljam, konec dopusta...........
Včeraj: Mešanica piščanca in zelenjave v voku, riž
Danes: Goveja juha, pražen krompir, zelenjavna priloga, puranji zrezki (kot pohani, vendar namesto drobtin zmelješ krekerje, maslo, limonino lupinico, česen in peteršilj - Recept J. Oliverja), solata in čokoladna torta
Jutri: verjetno kakšen ričet ali jota, odvisno od ponudbe na koči (gremo malo hodit)
tarinca| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
No, itak se ne gužvam preveč okoli desertov, razen če ni mogoče blejska grmada, ki mi jo kjut deklica pomaga "pospravit", da se lahko hvalim, da sem počistila krožnik do zadnje drobtinice. |
![]()
![]()
![]()
Danes sem se lotila res poštenega čiščenja kuhinje in seveda mi ni bilo zraven še za kuhat, tako da smo po dolgem času kar pico naročili- je pasalo, kuhinja pa se sveti![]()
![]()
sladica je bla iz pekarne- rogljički, krofki ![]()
jutri pa goveja juha, mehiški zrezki, solata iz endivije radiča in kitajskega zelja
za popoldne bo pa makovo pecivo, ker je kljub obisku pekarne " s cukrom že kriza", so mi že vso jedilno čokolado pojedli- tako da moram res kaj spečt,
lepo nedeljo želim vsem ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rumove kocke

Svaljki s čemaževim pestom