Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zelenjavna rižota, paradižnikova solata

tanjaj

danes: mineštra (bobiči)

mali kuhar

Danes:

V pričakovanju monsuna, jedilnica za lepo vreme začasno zaprta!

ežoj

danes jurčki z jajci

angie :)

Jst bi tud, ežoj. Kaj pa priloge? Nič? Avitaminoza ti grozi, da veš.

Danes pri meni: dopolnjena špinačna pica iz zamrzovalnika čez cesto, presenetljivo dobra, sploh, ker je hišne blagovne znamke. Poceni, dobro, hitro. Za kdaj pa kdaj, ko ni volje/časa/....kuhati kaj več. Pa grozdje za povrh, sladko, črno in belo, iz enega dolenjskega vinograda.

Jutri vabi prijateljica na kosilo za njen RD v eno tu že omenjeno in pohvaljeno kitajsko mini restavracijo, kjer se vedno dobro je. Družba bo tudi dobra, .

rimljanka

Ma ne, so me poučili, da mi ne grozi avitaminoza ampak nekaj še hujšega: čitaj-čitaj ( menda kakšne filozofe iz devetnajstega stoletja ). V našo vas pridejo ob sredah tudi kmetje iz sosednjih vasi, dobi se v tem času grozdje ( sedaj, nekaj tednov bo skos na sporedu ):

ežoj

Kot, da si meni čez ramo fotko anredil (le prt je drugačen).........

rimljanka

Pri nas: polnjeni lignji iz pečice, kuhan krompir, kumarice v solati.

rosie

Danes: reciklaža včerajšnje ribe

lp

mzm

Danes: gratinirana polenta z mozzarello in pršutom in piščanec v omaki, mešana solata (rdeče zelje, kitajsko zelje in fižol)

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti