Mi pa mamo danes kostno juho, pečen krompir z brstičnim ohrovtom in skleda solate z jajci.Saša
Mir in dobro!
Mi pa mamo danes kostno juho, pečen krompir z brstičnim ohrovtom in skleda solate z jajci.Saša
Mir in dobro!
Danes bo se sunka, jajca in hren. Potem pa goveja juha z rezanci, puranji madzarski ragu, riz, mehka solata z zeljem, potica![]()
![]()
Za danes smo spremenili jedilnik in bojo namesto zrezkov v omaki pad thai rezanci.
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Danes pri nas:
![]()
juha z zdrobovimi žličniki in drobnjakom
dušeno rdeče
z brusnicami
pire ![]()
kozarček ![]()
Pozneje popoldan
in ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
pečenka, prazen
, kristalka, kostna juha z zlatimi kroglicami,
![]()
in lešnikova![]()
Zelenjavna jed na žlico - ohrovt, zelje, korenje. koleraba, česen, drobnjak, po kosilu pa potička in ![]()
Danes: goveja juha in mix solate ( goveje meso iz juhe, fižol, črna redkev in jajčka ) kruh in potičke.
Včeraj: bistra zelenjavna juha z zdrobovimi knedeljci, začinjeno stegno in krača odojka, pečen
s čebulicami in suhimi slivami, endivija, radič in regrat s fižolom,
in pehtranka,
.
Danes: juha od včeraj, carbonara (s šunko) s polnozrnatimi špageti, endivija, radič, regrat s fižolom in jajcem (pirhi
), sadni krožnik (
,
, pomaranča s
prelivom).
Včeraj je bila za kosilo samo goveja juha, ker smo imeli bogat zajtrk in popoldansko malico - na isto temo, pa še kakšno
vmes,
danes korenčkova juha, na veliko čebule popražena šunka, pire, jajčna solatka, solata iz radiča, regrata in motovilca,
ob
pa spet
, velika noč je, kaj čmo. ![]()
![]()
Danes kislo zelje, repa, pečenica, v kosih krompir. Za posladek orehova potica.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Karamelna omaka

Jabolčne rožice