Za zajtrk:) jajček v ograjici...kosilo..palačinke z jabolki in mineštrica..

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )
Za zajtrk:) jajček v ograjici...kosilo..palačinke z jabolki in mineštrica..
Danes skuše in krompir, pečeno v pečici, podušena špinača s česnom
Jutri piščančji čevapčiči (še nisem jedla), čebula, paradižnik, kruh
V petek bojo pa kapesante, naravno pečene v pečici, samo malo pokapljane z olivnim oljem in limono in sardelini fileji s češnjevim paradižnikom, tudi pečeni v pečici, motovilec
Juha, dušeni sv. zrezki, testenine s špinačo, beluši s pršutom, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes: piščančja bedra v omaki, polenta, solata, puding s kokosom
breskvaDanes malo mešano- jaz in hči file polenovke z mandlji in sezamom in zelenjavo, motovilec, druga hči samo na juhico zaradi bolezni, mǒja fanta pa sta naročila pašta fižol ....le za sladico pa je zmanjkalo časa...
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes lazanja z melancani :)
http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/04/eggplant-lasagna.html
cosmomojezlato in cosmo - super bloga imata :), vsakič jih z veseljem pogledam. Mojezlato, všeč mi je da ne pišeš receptov, samo kako si skuhala, pa da imaš super ideje, cosmo ti pa imaš res vrhunski blog, primerljiv top tujim, ki jih spremljam! Pa fotografije so res nore. Super sta, res.
| mišzmoke je napisal/a: |
@MBrando, je na tvoji slinecedilni solati tudi tanko narezana črna redkev?
mzm |
P.S: A bo delal kdo v kratkem pasulj/pašto in je iz MBja? Bi dodal za sestavine, pa se naredi ein veliki lonec. Roko na srce, ne da se miiiiiiiiiiii, ampak se mi takooooo lušta ![]()
![]()
![]()
![]()
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
| shari2007 je napisal/a: |
mojezlato in cosmo - super bloga imata :), vsakič jih z veseljem pogledam. Mojezlato, všeč mi je da ne pišeš receptov, samo kako si skuhala, pa da imaš super ideje, cosmo ti pa imaš res vrhunski blog, primerljiv top tujim, ki jih spremljam! Pa fotografije so res nore. Super sta, res. |
Hvala. ![]()
![]()
Se pridružujem pohvali, sicer od Cosmo še nisem brala bloga, a ga bom v prihodnje. Moje zlato me pa že dolgo navdušuje s svojim simpatičnim kuhanjem! Zdaj tudi jaz obelim krompir in kumarice, pa še kaj!![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )

Jagodni cmoki z makovim sladoledom