Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

cosmo, saj če jih tu prilimaš, te nobeden ne bo tepel

Aja, danes še vedno jota.

lp

mzm

Včeraj: juha, pečene perutničke in pečen krompir, kremna špinača, solata.

Za danes pa se že fižol namaka.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

mi smo pa včerejšnji dan izkoristl za obisk zadnjega dne Tedna restavracij, ki je potekal od 22. do 30.marca. Odločil smo se za gostilno Pri Bizjaku na Beli pri Predvoru. Zakaj pri njih-ker sva tudi poroko in ohcet imela tam (že nekej let nazaj) in blo je fantastično.

Včerej smo pokombiniral pripravljen meni za Teden restavracij pa glede na naše želje. Začeli smo s pozdravom iz kuhinje-čemažev mafin z namazom iz skute in čemaža, sledili sta predjedi najprej njihova odlična gobova juha, nato ajdov žličnik v omaki iz jurčkov. Glavna jed pujsek iz vrta-2 kosa svinjskega mesa-vratovina+kare, z ocvrto čebulo in porom na posteljici korenčkovega pireja, mešana solata (zelena, zelje, fižol in češnjevi paradižniki). Za na konec pa še kožnik mix sladic-čokoladni mus, panakota, janežev upognjenec na njem pa kepica vanili sladoleda ter jagode s poprom.   odlično je bilo.

Danes pa še nevem kaj bo. Zagotovo bom spekla piškote. 

danica85

Mmmm, danica 85

Pri nas danes ričet s prekajenim mesom, jutri pa meso iz ričeta in krompirjeva solata.

JJ

Pozdravljene. Se bolj poredko oglašam. Kukam pa VAS skoz. Morski vikend menu, sobota sardelice, popečen kruh s česnom, slovenska solata. Včeraj špegeti z morski sadeži, slovenska solata in domač koruzni kruh. Danes špargljeva juha, cujcki in kompot.

Lep sončen dan želim.

lp, pinka

pečemo...

KULmladiči

[citat=--JanisJoplin--]

Mmmm, danica 85

[citat]

JanisJoplin reeessss je blo mmmmmmm :)

za danes bodo špageti carabonara in mehka solata

danica85

Ponedeljek:      

Pozdravček!

Včeraj: Hobotnica

Danes: Mehiška pizza

Jutri: Zopet ne vem

marcell

Danes bo ponarejen golaž in široki rezanci in regrat v solati.

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti