O, presneto .... pozabili fotografirati najboljše krvavice. Celo naša
je pojedla polovico (vampirske klobase, kot to ona poimenuje
). Balenka, še enkrat hvala ![]()

Polpetki iz melancan
O, presneto .... pozabili fotografirati najboljše krvavice. Celo naša
je pojedla polovico (vampirske klobase, kot to ona poimenuje
). Balenka, še enkrat hvala ![]()
Malo bolj nenavadno kosilo, ampak v zadnjem trenutku najavljeni na kosilo, zato:
fižolova juha, repa in zelje, ostanki telečje pečenke od včeraj, piščančji fileji, pečenica če bo želja in včerajšnja sladica: testo po receptu ajdove rolade prerezano na pol, namazano z nesladkano skuto, potreseno z borovnicami, po zgornjem testu pa smetana z nutelo in kakakov posip. Včasih pa domišljija prav pride. Slikica sledi.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 18. 2013 14:18
Balenka, krasne fotografije, hahaha.![]()
![]()
.
No pa nej še kdo reče, da se ne da fotografij objavt, če nimaš fotoaparata.
Da ne smetim, pri nama pa danes ostanki od včeraj.
Sladic pa ni več ![]()
![]()
pa tako so ble dobre.
V soboto sem pripravila pečenega lososa, pire krompir in špinačo, zelena solata z jajcem. Za sladico kava + čokoladni srčki.
V nedeljo je kuhala mami: goveja juha, pohan piščanec, pečen krompir, zelena solata in puding s sneženimi kepami.
ANJA
pri nas danes pašta, pozno popoldan ba pa še pica
Še slikca:
JJ
danes dopust in spet ena nova jamiejeva jed: sticky squid balls, grilled prawns & noodle broth. hja, zdej to prevesti.
lepljivi lignjevi cmočki, popečene kozice ter pekoča juha z (azijskimi) rezanci. jed vsebuje habanerote, ingver, fish sauce, sojino omako, sweet chilli sauce, lignje, kozice, sezam, ... ![]()
goveja juhica z nudelčki:
zapečeni njoki z zelenjavo:
motovilec z jajčki in puding z jagodami za sladico.
angie :)Pri nas danes riževi rezanci z zelenjavo in puranjim mesom ter sojino omakico. Super!
nittaSe ponavlja včerajšni jedilnik, saj sem si toliko nabasal lonec, da je bilo do roba in sem kar na hitro preložil polovico v drugo skledo. Takšne juhice morajo biti ja. Da žlica stoji!!!
Le da danes ne bo super duper govejeka repka, ampak bom dodal integralni rizibizi + popečeno polento!
Seveda SOLJAT ne bo manjkala!!
JanisJoplin: Njaaaaaaamsi!! Zelo dobro. Si mi dala idejo. Imam namreš še nekaj kurjega p. v zamrzovalniku. Razmišljam še edino v kombinaciji s čim!!! Koruzni žganci, integralni svederčki, kuskus bizi, ajdov bizi, rižek bizi...Kaj meniš.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpetki iz melancan

Bovla po kitajsko