mi smo včeraj imeli testeninsko torto, danes pa zelenjavno juho in puding.
( če koga zanima recept za testeninsko torto, ga lahko pogleda med mojimi recepti, ker ga bom kmalu objavila
bubaduda1
mi smo včeraj imeli testeninsko torto, danes pa zelenjavno juho in puding.
( če koga zanima recept za testeninsko torto, ga lahko pogleda med mojimi recepti, ker ga bom kmalu objavila
bubaduda1
Danes pri nas - juha iz sladkega graha in cvetače (še domače, iz skrinje), pražena svinjska jetra in radič v solati.
msegovDanes: fižolova mineštra s koruzo, sovine očke
breskva
Zame riževi rezanci z morskimi sadeži
z belim vinčkom.
Moj se je vrnil kasneje, dobil pa je takole fižolovo juho pa še mlačen domač kruh.

Ponedeljek: Kurji paprikaš, PZ špecli z francoskim maslom, podušen brokoli/cvetačika in radič
Včeraj: En košček putkine bedrače, kuhan brokoli, popečena cvetača s čebulo, česnom, vkuhanim korenčkom in grahecom (dodan paradižnikov koncetrat)--> NJAAAAAAAAAAAAAM + velika skleda mešane soljatike (kidney beans, malo surovega brokolija, radič, zelena paprika, rdeča čebulj, česen. Olalala. ME LIKES!! Hjoooo
+ ena žlica gorčice in ena žlice VITAL SPAR KEČAPA
Danes: Brokoli in cvetača skuhana. Cvetača posipana s hrustljavimi domačimi PZ drobtinicami popečenimi na olivnem olju + popečeno kislo zelje z red kidney beans.
Jutri: Nekaj cumpranja z preostankom špeclekov od ponedeljka. Še razmišljam...pje
Včeraj je bil cvetačno brokolijev narastek, popečen mesni sir in solata.
![]()
SREDA:
Goveji golaž s krompirjem in knedli:

Pozdravček!
torek - sarma in beli žganci
sreda - filane paprike, pire krompir kompot
četrtek - ričet, kompot, miške
lera
Danes,ostanki včerajšne obare,palačinke in solata.
MilžiDanes bograč in kakšen dober krof
-pikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Mango cheesecake brez peke