Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mi smo včeraj imeli testeninsko torto, danes pa zelenjavno juho in puding.

( če koga zanima recept za testeninsko torto, ga lahko pogleda med mojimi recepti, ker ga bom kmalu objavila

bubaduda1

Danes pri nas - juha iz sladkega graha in cvetače (še domače, iz skrinje), pražena svinjska jetra in radič v solati.

msegov

Danes: fižolova mineštra s koruzo, sovine očke

breskva

Zame riževi rezanci z morskimi sadeži z belim vinčkom.

Moj se je vrnil kasneje, dobil pa je takole fižolovo juho pa še mlačen domač kruh.

katti

Ponedeljek: Kurji paprikaš, PZ špecli z francoskim maslom, podušen brokoli/cvetačika in radič

Včeraj: En košček putkine bedrače, kuhan brokoli, popečena cvetača s čebulo, česnom, vkuhanim korenčkom in grahecom (dodan paradižnikov koncetrat)--> NJAAAAAAAAAAAAAM + velika skleda mešane soljatike (kidney beans, malo surovega brokolija, radič, zelena paprika, rdeča čebulj, česen. Olalala. ME LIKES!! Hjoooo
+ ena žlica gorčice in ena žlice VITAL SPAR KEČAPA

Danes: Brokoli in cvetača skuhana. Cvetača posipana s hrustljavimi domačimi PZ drobtinicami popečenimi na olivnem olju + popečeno kislo zelje z red kidney beans.

Jutri: Nekaj cumpranja z preostankom špeclekov od ponedeljka. Še razmišljam...pje

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj je bil cvetačno brokolijev narastek, popečen mesni sir in solata.

ANJA

SREDA:

Goveji golaž s krompirjem in knedli:

Pozdravček!

torek - sarma in beli žganci

sreda - filane paprike, pire krompir kompot

četrtek - ričet, kompot, miške

lera

Danes,ostanki včerajšne obare,palačinke in solata.

Milži

Danes bograč in kakšen dober krof

-pika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti