Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

kuha se piščančja juha (prehlajeni v hiši), dunajci od včeraj, solatka, kakšna priloga ...

majaos

Danes:

ežoj

Pozdravček!

Tole pa pri nas včeraj in danes.

Kruhovi cmoki, gobja omaka, zelje s fižolom;

filana paprika, pire, rukola.

katti

Pri nas danes ena juha iz vrečke..... spet želje najmlajšega.... pa ostanki včerajšnjega kosila, zraven pa še ocvrti rakci......zelena solata.....ah tako lačni, da spet nismo slikali....

Jutri pa če nam uspe, pizza v Parmi Ljubljana....jo že od ob  objave v Nedelu sanjam...moje mladostne slastne izkušnje....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes,zelenjavna juha( brez mesa)palačinke, solata.

Jutri,kašnata repa ,krvavice.

Milži

Danes:paradižnikova rižota z lignji, solata, ponarejeni rženi hlebčki

breskva

Ežojeva kompozicija

majaos

JJ oz JOPLIN: Priporočeno storjeno!. Vzela pečeno raco in piško z lignji, ter skupno skledico rižeka.
Pojedla kuriko z lignji ter riž, mama še nekaj race, ostalo pa reciklaža za jutri. 2 kosila za eno 1nega. PRICELESS!!
Seveda ni smela manjkati solata. Pri maman MEŠANA (zelo okusna) pri meni pa PIKANTNO ZELJE (boooomba!!! njam njam)

Jutri: polnozrnata baguetta, ostanes pečene race, sir, kisle kumarice in čvrst jogurt.

Nedelja: Jota

Ponedeljek: Kurji ragu in moji preljubi žganci

Torek: PASULJJJJJJJ

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj: jota in štruklji,

Danes: ohrovtovi polpeti in krompirjeva solata

ežoj je napisal/a:

Božično kosilo:

ma ne, ni to ( šele propravljajo ). Tole pa bo:

ežoj

Kaj štrli iz zgornje ovce. NO, predvidevam, da je ovca, menda ja ne vzrejajo take s štirimi pari nog. 

Al pa ji baby lazi ven? 

Pa res se ne hecam. Nimam pojma. 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 25. 2013 22:14

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti