Danes domač pomfri iz pečice, piščančji domači hamburgerji, še dva sv.gov. hamburgerja, čebula, paradižnik, ena moja nova vražja omaka in regrat s krompirjem
Slikati pa ni bilo časa, ker smo vsi hiteli....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes domač pomfri iz pečice, piščančji domači hamburgerji, še dva sv.gov. hamburgerja, čebula, paradižnik, ena moja nova vražja omaka in regrat s krompirjem
Slikati pa ni bilo časa, ker smo vsi hiteli....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: pekoča ponev, polenta, radič s fižolom
breskvaVčeraj: Hrustljavo pečena kurja bremza oz. tačka + popražen kuskus na čebuli/česnu z ogromno currya + podušena cvetača + skledica domače vložene pese,svežega kislega zelja, ter domače vložene paprike. Za povrhu pa VELIAK ŽLICA zenfa. NJAAAAAAAM, obožujem ZENFIČ :D
Danes: Zelenjavna juha...čisto v stilu zime. Da pogreje!
Jutri: Ajdova kaša s čebulo,grahom ter ketchupom (včeraj, po 10 letih, nabavljenim VITAL SPAR ketchupom.NJAAAAAAM. Tako so me prevzeli skomini na tole omiljeno prilogo)za na vrh + podušena zelenjava z gorčico + SOLATA
NEBESAAAAA![]()
![]()
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
pri nas bo danes kosilo šele tam okrog tretje ure: cvetačna juha, puran s sirom, riž, paradižnik solata,
ker je pa tako lep sonček, grem na bližnji travnik pogledat za regrat, me je Trixi navdušila s svojimi slikcami![]()
| dragička je napisal/a: |
PETEK: Makarončki z mesno omako, posuto s parmezanom; zelena solata:
Pozdravček! |
dragička, tu mi je pa že krožnik tako simpatičen, da bi z največjim veseljem vse polizala ![]()
![]()
![]()
danes: goveja juha, pražen krompir v solati z radičem in endivjo, solata iz brstičnega ohrovta
posladek: bajadera in
, za otroke palačinke
jutri: goveja juha od danes, kaj bo pa zraven pa ne vem :)
prekajena puranova noga, dušen ohrovt, pire krompir, limonini rumovi polmeseci (štirioglati - danes ni bilo lune, da bi lahko študirala obliko).
SonjaDanes,krvavice ,zelje.
MilžiVčeraj smo jedli vsak po svoje: eni rižoto in solato, jaz kuhano cvetačo in brokoli, ajdovo kašo in solato.
Danes jaz spet po svoje: ajdovo kašo (ostala od včeraj), dušeno kislo zelje in kos svinjske pečenke, radič v solati. Ostali isto svinjsko pečenko, pražen krompir, radič v solati.
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sendviči iz ajdovih rogljičkov

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla