Hoppy brioš
Jaz danes eno mešano solato z gamberi, vsi ostali pa testenine z bolognese omako in solato iz stročjega fižola
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: goveji zrezki, kruhovi cmoki, jurčkova omaka, stročji fižol v solati
Danes: krompir kifelčar in solata iz snahinega vrta, pečena vratovina od mesarja ![]()
![]()
pa z eno torto sem se mučila, bom jutri poročala, če je užitna ![]()
![]()
| babka1951 je napisal/a: |
Danes: krompir kifelčar in solata iz snahinega vrta, pečena vratovina od mesarja pa z eno torto sem se mučila, bom jutri poročala, če je užitna
|
Piščančji paprikaš in riž, zeljnata solata
![]()
.
ANJADanes: Piščanjčji file v bučkini omaki, pire krompir, zelena solata.
Jutri: mesna lazanja+stročji fižol v solati
Sobota: piknik pri sestri, mi prinsemo samo vinčk
leandros| MBrando je napisal/a: |
Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 16. 2013 20:05 |
Se mi zdi, da še nisi videl, kakšen velikosti so kurji možgani. Bi bilo treba kar nekaj kur, da je za eno porcijo.
No, v naših krajih sicer še nisem videla v nobeni trgovini, da bi kaj takega prodajali, morda je pri vas drugače.
Ognjič
včeraj: gosta zelenjavno-piščančja juha z vsem mogočim in vodnimi žličniki, borovničev zavitek
danes: jetrca na čebuli z gobicami in smetano, pire krompir, solata (vsakemu svoja, kakršno hoče)
SonjaZ zamudo še slike včerajšnjega kosila in posladka:

Danes zelenjavna juha, telečja jetrca, kruh in zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hoppy brioš

Svaljki v curry omaki z ohrovtom