Dragička, tudi jaz vama čestitam za vajinih skupnih sto let, veliko ljubezni in razumevanja je treba, da človek lepo zapluje in ostane skupaj. ![]()
![]()
![]()
Dragička, tudi jaz vama čestitam za vajinih skupnih sto let, veliko ljubezni in razumevanja je treba, da človek lepo zapluje in ostane skupaj. ![]()
![]()
![]()
Nedelja:
Polenta s sirom iz slanice, vampi z rjavimi šampinjoni in suhimi jurčki, popečena čebula, štrucar s krompirčki

Pozdravček!
Danes pri nas:
dunajsko ocvrte lagenarije, melancani in
zrezki
endivija in radič s
v solati, z
oljem, seveda
Punce, kje vam je matematika?
Dragička ![]()
.
Uh, Dragička je napisala 100. Kaj pa tistih 55 pomeni bo sama razložila!
Danes je mož pekel na žaru( orado, gambere), za sina piščančji file
, zraven pečen krompir, paradižnikova solata.....
Tako dobro, da tudi slikat nisem uspela.....
Torej, 100 let minus 55 let = ??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Irena, to se tudi sicer reče, npr, že sto let te nisem videla. Seveda je 55 let, a to je res lepa številka, že dolgo sta skupaj, zato malo "pretiravanja".![]()
Zadnji mesec imam otroke, ki sicer živijo čez lužo in jemo veliko( preveč) mesa, sladkarij in mehurčkov. Obljubljajo, da se bo to z odhodom končalo, so pač ene počitnice, ko slovenska babica razvaja in miži na obe očesi in se naskrivaj križa. Na srečo kg še niso problem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: alpska juha
pečena
rebra
pečen ![]()
![]()
![]()
domača solata
sladoled in breskve
| Willygrilec je napisal/a: |
|
Skuhala bom svojo okusno brazilsko domačo hrano. koruzna torta, jabuticaba sok, beli riž, grah drover, goveja rebrca, pražena s kasavo. slastno. želite recept? Willygrilec
|
Gremo, piši ...
To ni 55 let. In mislim da je lepo napisala 100-55=
Lep večer vsem.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bowla s kozicami

Princeske