Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ponedeljek:           

Pozdravček! 

Danes:  ostanki pohanja, riž z zelenjavo, mešana solata, potratna

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 30. 2015 12:39

Včeraj:  pečenka, restan krompir, motovilec.

Danes:  želodec na kislo s krompirjem.

Balenka

danes reciklaža od včeraj, ostal nam je riž z grahom in korenjem. Danes sem narezala papriko in por, sesekljala česen in ingver, s čebulo. To sem prepražila, dodala sojino in ribjo omako, potem hladen riž, premešala, dodala malo curryja in pečen riž zelenjavo plus skleda hrustljave zelene solate je bilo čisto spodobno kosilo.

mamamia

v soboto kremna brokolijeva juha z rukolo, sirni tortelini s popečenimi šampinjoni, brokolijem in porom, solata iz paradižnika, avokada, mocarele, bučnega olja in balzamičnega kisa

včeraj goveja juha, pečena pišč. bedra in prsa, zraven pečen krompir in zelena solata z regratom

danes bo počasi pečena goveja pečenka z zelenjavo, posebej pečen krompir v pečici in zelena solata z regratom in mlado špinačo

Danes ena solata z azijskim pridihom: baby špinača, sojini kalčki, trakci korenčka, gor pa popečene bučke s sojino omako ingverjem, čilijem in sezamom. Preliv iz žličke sojine omake, malo limete, sezamovega olja.

Bilo je zelo okusno in hrustljavo...

Vesnuska

Juha, rižota iz pečice, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes: pečen krompir, puranji zrezki s porom in papriko, mešana solata

breskva

Danes je bila domača pica in skleda solate zame!

Jutri zelenjavna rižota in regrat v solati!

tanjaj

Danes: goveja juha z gresovimi cmoki,  meso iz juhe, pražen, mešana solata,

potratna.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 31. 2015 12:32

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti