Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

kulinarika_721_595

lp goga
Sreda; S češpljami in robidnicami polnjeni cmoki,mešan kompot Četrtek; Špageti bolognese, motovilec(z domačega vrta) Petek; Granedirmarš, kakor ga je delala moja stara mame, z obilo ocvirkov in čebule, radič zadnji domači, klementine Sobota; Brokoli krompirjeva juha, golaž, riž z zelenjavo in koruzo, solata(kupljena) z fižolom Kaj bo jutri še nevem točno, prav gotovo pa domača goveja juha z mozkovimi kostmi, čeprav nekatere pravijo, da ni zdrava arima
Danes: Kolerabin pire s peceno svinjsko kraco Amelia

Amelia, tole pa vabljivo zgleda! Kakšno gorčico imaš? (če je gorčica)

lp

mzm
Gogad , meni je pa zelo všeč tista tvoja slikica zgoraj . So to oblečene hrenovke al kako se temu reče ? Zgleda zelo zanimivo in dobro . Rada bi pripravila to za mularijo , za popoldansko malico . Mi zaupaš prosim vsaj približen recept ? Hvala , l p manca51
mizzmoke, ja, to je francoska dijon gorcica zelo okusna. Lep vecer se naprej vsem na Kulinariki! Amelia
danes kuhamo: svinjske zrezke v omaki s pršutom in parmezanom, pire krompir, radič v solati, za sladico pa sprehod po sončku beva

NEDELJA:

Goveja juha, pečena sv. rebrica, korenček in brst. ohrovt, s slano skuto nadevan krompir - pečen v pečici, zelena solata:

picture_4154_595

Pozdravček!

danes:

goveje-kurja juha z domačimi rezanci, svinjski kremenateljci na žaru, pire krompir, porova omaka, solata (endivija, motovilec, rdeč radič, krompir, jajca), čokoladna torta Noa,

micogica

Danes:

- 400 m rekonvalescentno aperitivnega sprehoda

- medtem so se spekla svinjska (no, smo jih očistili, niso bila prav nič svinjska) rebrca s tisto popasto omakco.......

- mešana solata

- sok iz rdečih pomaranč

Posladek:

- današnji dan je posladek že sam po sebi

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti