Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

LeINA, wauuu Super zgledajo, jaz bi tudi take zavitke .Imaš kakšno formulo za tole? Sicer kapo dol tudi drugim foto-kuharjem (in kuharicam, seveda!) beva
Danes: goveji zrezki,svež kruh, zelena solata, rukola, od včeraj še marmorni kolač. Potem v lov na dobre orehe, se mi je zaluštalo potice Ežoj, en delček balkanskih korenin še vztraja :) Saša
Včeraj: goveja juha z kroglicami, kisla repa, pečenice, pire krompir, hrenovka, sladica Danes: zelenjavna juha, domači skutini štruklji, solata, kompot Jutri: goveja juha z gresovimi cmoki, puranja rižota z zelenjavo, zelena solata z radičem, jabolčni štrudelj NENA58
Danes: sarme Jutri: pasulj JanisJoplin
Goveja juha, mesna omaka, paradižnikova omaka, testenine, solata, še od včeraj skutno-borovnivčev zavitek

Danes:

- korenčkovo zdrobova juhica

- ploščati špageti s satarašem

- solata iz svežega zelja, korenčka, peteršiljeve in zelenine korenine (no, gomolja, da me ne bo kdo na besede lovil...)

- pa nazaj v pojstlo

Posladek:

- ker se pomaranče še niso prikotalile do sem, bo dobra tudi ena žlička pomarančnega slatkota

- pol se grem pa zluftat

japaja

Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 04. 2011 14:16
danes kosilo: grahova juha, kuhan riž, svinjski zrezki v naravni omaki ( za ene pa v curry omaki z ananasom), za sladico jogurtova bomba z borovnicami Za jutri še vem točno kaj bomo kuhali, za sladico bo pa sigurno jogurtova bomba beva

Danes sem mogel po opravkih v metropolo, pa če sem že, da pogledam, če imajo kaj srdel: niso imeli.

Danes pri meni, brez srdel:

img_8287_595

Tega pa še nisem povedal: po kosilu se prileže meditacija o dovršenosti vesolja------------, no sedaj veste.

ežoj

Še dobro, da imaš "odprto kuhinjo"...sicer vesolje ne bi bilo dovršeno, ti povem!

japaja
makaroni (svedrki) s korenčkom in bučkami, zelena solata s fižolom ... posladek: glede na to, da so izpiti mimo torej se mi ni potrebno sladkati z izpitno literaturo, sem si privoščila ke!! tunna http://titabota.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti