Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Dobrojedka je napisal/a:
Mišzmoke, kje ste staknili cikorijo? Jaz že en mesec hrepenim po njej.

Dobrojedka

Ojej, s kje pa si? Pri nas, na Primorskem, jo imajo v "zelenjavi" ali na trgu, če pa zmanjka, je Italija blizu, tam jo pa res vedno dobim. Jutri bo lep, topel dan za izlet

lp

mzm

Včeraj: Ostanki iz zmrzovalnika plus.

Danes: Solata za predjed, potem piščančja saltimbocca, orzo v limoninovo-žajbljevi omakici, šparglji, popečeni na maslu. Vino blanco  in kisla, za desert.

saltimbocca_595

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 05. 2011 16:44
Danes bolj lahko kosilo, bruskete s paradižnikom in mocarelo, solata s tuno. Zvečer z družbo kuhamo carbonara testenine Saša
Danes: Tortilje in motovilec Včeraj: Svež losos + brokoli + korenček + solata geesix

Danes:

img_8294_595Uganite katera jedilnica.

ežoj

O, kakšna idila je bila pri ežoju , mi pa "tmurno" vreme za pošiškat!

Danes imamo spet "vijoli" mineštro, na oko zelo podobno fotografiji na strani 1519, brskanje po hladilniku za ostanki sira in oliv, skleda cikorije v solati in pomaranče, še vedno.

lp

mzm
Danes: pečene polnjene paprike in zelena solata breskva

Fižolova juha in čokoladne palačinke.

palacinke_290

Jannaa
pri nas danes: čarobni kruhki z domačim kebabom (ala Ninja24-)in solata, za sladico - jogurtova bomba beva
Včeraj: na pol prerezan krompir s kumino pečen v pečici, endivja Danes; za močnejšo polovico bolj močna izvedba testenin.....metuljčki a la carbonara, zame pa polnozrnati metuljčki s tuno, rdeč radič v solati Jutri: gobova juha s krompirjem, recikliran paneton a la me ( po plasteh zložene rezine panetona navlažene z rumom ter prelite s temno čokoladi in vanilijeve kreme z burbon vanilijo) Ninja24

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti