Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Četrtek:                                                     

Pozdravček!

Goveja juha z domačimi rezanci, pečen kos piščanca, telečji kotlet, pečen krompir, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 29. dec 2017 19:06

Malo morja, rizota z moskimi sadezi in kumaricna solata. In ja, na morju. LP

pinguwin

Te dni sva bolj kot ne kosila jedla drugje, pri mami pa dobila še za domov.

Včeraj pa je dragi izrazil željo po pizzi, ki je uspela okusna, iz testa, ki je ostalo, pa sem naredila krogljice z mozzarello in jih pred peko povaljala v sezamu prav simpatičen prigrizek

Danes pa improvizaciram z ostanki. Goveja juha z gresovimi knedeljčki, potem pa njoki (moje izdelave) z ribo v omaki (kupljeno, ups ) ter kuhanim brokolijem. Sladica pa in kakšen piškot iz decemberske peke.

NutellomAnka

Petek:                                                 

Špageti s šalšo, radič - zelen, rdeč, naribana črna redkev, krompir, ocvirki:

Pozdravček!

včeraj sta nas pogostila svakinja in svak, jedli smo tajsko 

danes makaronflajš in mešana solata

Mi smo se danes potepali. V okolici Kranjske gore ni bilo prav nobenih možnosti za normalno kosilo. Jedli smo v gostilni Arvaj v Kranju. Dobro, pa velike porcije! Jaz sem file orade z blitvo in krompirjem...

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 30. dec 2017 15:23

Danes sva po dolgemu času nakupovala z možem in bo kisla repa, pečenica, krvavica, v kosih krompir. 

Sobota:                                               

Pozdravček!

Danes: Lečina  juha, špinačni rezanci s šampinjoni, sežo papriko in smetano, radič in motovilec v solati, kava in piškoti.

LP, Saša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti