Nedelja: ![]()
![]()
![]()
Goveja juhica; pražen krompir, panirana vratovina, grah v čebulni omaki; endivija z rdečo peso:

Pozdravček!
Nedelja: ![]()
![]()
![]()
Goveja juhica; pražen krompir, panirana vratovina, grah v čebulni omaki; endivija z rdečo peso:

Pozdravček!
Danes pri nas:
skoraj kremna zelenjavna juha
pražen riž z grahom in rumenim korenčkom
v pivskem testu ocvbrti koščki piščanca in kunca
rdeč radič s krompirjem
enkrat popoldan bo, ob gledanju skokov, še čaj in kak košček potice
Danes nismo nič kuhali- hčerko smo peljali na kosilo v kitajsko restavracijo za njen rojstni dan.![]()
Za večerjo pa bo goveja juha z rezanci.
Rimljanka, si tudi ti stisnila pesti za Jerneja? Meni so skoraj členki popokali, a se je splačalo!!!
Danes sva jedla pečenega brancina, krompir v kosih in cvetačo z drobtinami. Prejle pa sem spekla margerito, nujno je bilo treba porabiti sir. In tako bomo jedli in gledali tv program, kaj pa kg?
![]()
![]()
Danes milijonska juha, testenine - školjkice, mesna omaka iz zaloge in zelena solata

Seveda, naor, splačalo se je, mu res privoščim to zmago. Kako iskreno je govoril! ![]()
Iz povojev se je rodilo tole:
goveja juha z domačimi rezanci in korenčkom,
pire krompir in zajček v smetanovi omaki (eh, saj vem, da je kunec),
endivija solata,
breskvice
![]()
![]()
![]()
Danes:
rizota s papriko , paradiznikom in ![]()
endivija in radič s
Ponedeljek: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Dragička, vas lahko prosim za recept te ohrovtove enolončnice? Namreč hčerka se je odločila, da poje več zelenjave in ji moram rečt, kar uspeva.
Hvala
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom