Danes pri nas na meniju:
šampinjonova juha, pečen brancin, kuhan krompir z bučkami, mešana solata, sadna solata, kavica
Jutri pa bomo imeli piščančjo obaro in domače slivove cmoke iz skrinje.
Danes pri nas na meniju:
šampinjonova juha, pečen brancin, kuhan krompir z bučkami, mešana solata, sadna solata, kavica
Jutri pa bomo imeli piščančjo obaro in domače slivove cmoke iz skrinje.
Danes pri nas zelenjavno mesna rižota, regrat s krompirjem, motovilec in zelena solata.
Posladek čokoladna torta z jagodami in smetano.
Danes
: mlečna česnovo - grahova
juha, pečenice v česnovi omaki, pražen krompir z ocvirki in zelena solata za moje korenjake, zame pa juha in zvrhana skleda spomladanskega razkošja s krompirjem in česnom - regrat, motovilec, radič, navadna zvezdica, cvetovi trobentic, komaj prebujeni drobnjak ...![]()
RadaJem, vampirjev tudi k nam ne bo, haha![]()
Včeraj: kokošja juha z ribano kašo, koromač s paradižnikom, pražen krompir, kuhana kokoš, solata
Danes: kokošja juha z ribano kašo, zrezki v naravni gobovi omaki, kruhovi cmoki, solata
danes spet hamburger, ker je bilo treba porabiti meso, namesto bombic sem naredila solato - zelena solata, kumarice, paradižnik, čebula, na to dala meso, na vse skupaj pa dala še z guacamole omako.
Zjutraj sem napisala, da danes ne bom kuhala, ker gremo na Bled, Bohinj....
Nič ne bo, sin je zjutraj bruhal, boli ga trebuh in tako smo doma....![]()
Možu bom skuhala testenine bolognese, paradižnikovo solato, zase pa spekla postrv ( je bila v planu v Zalem logu) zraven pa regrat s krompirjem.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 12. 2017 12:29
![]()
![]()
![]()
Danes: zdrobova juha s
in lečo
pečena
rebra, tenstan ![]()
domača solata- regrat, motovilec, radič s
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 12. 2017 13:26
| Trixi je napisal/a: |
|
Zjutraj sem napisala, da danes ne bom kuhala, ker gremo na Bled, Bohinj.... Nič ne bo, sin je zjutraj bruhal, boli ga trebuh in tako smo doma.... Možu bom skuhala testenine bolognese, paradižnikovo solato, zase pa spekla postrv ( je bila v planu v Zalem logu) zraven pa regrat s krompirjem.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 12. 2017 12:29 |
Res škoda :|, upam, da je z njim vse v redu.
Danes pri nam - pica iz polnozrnate pirine moke z mešanico pora, čebule, česna in začimb in dolinarjem povrhu.
Sporočilo je spremenil(a) MiriBon dne 12. 2017 13:51
Danes pri nas:
![]()
juha s
in fritati ter seveda drobnjakom
pražen ![]()
prva špinača iz kopriv, regrata, zvezdice in listov trobentice
govedina iz juhe
Prej in potem pa delo na vrtu, pa sčistit je treba še eno vedro nabranega regrata
Trixi........Bled in Bohinj bosta tam še tisočletja, ti sam pozdravi tvoja fanta.......boste šli tja, ko boste zdravi........takrat uživajte na polno, življenje je kratko ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mini potičke

Dušeno sladko zelje