Pri nas bo danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, stefani pečenka od včeraj, zame bo košček piščanca, pečen krompir, mešana solata in pravljična torta
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Tiramisu
Pri nas bo danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, stefani pečenka od včeraj, zame bo košček piščanca, pečen krompir, mešana solata in pravljična torta
Kjer je volja, tam je pot. Trixi![]()
![]()
![]()
Danes: tenstan
, ocvrti puranji zrezek , domača endivija, radič, motovilec.
![]()
Nedelja: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Danes
: bistra kokošja juha z jušnimi rezanci in drobnjakom oziroma kremna juha iz jušne zelenjave z dodanim jogurtom in čilijem, leskovački čevapčiči, v pečici pečen krompir in pečena patišonka z zeliščno in čilijevo soljo in s pestom iz sušenega paradižnika, zelena solata (endivija, radič, rukola, jesenski regrat).
Za posladek pa rahla in sočna biskvitna torta s smetano in sadjem iz kompota,
.
danes goveja juha z rezanci, svinjska pečenka, dušeno sladko zelje, pečen krompir, mešana solata
alpska juha iz vrečke (smo si jo zaželeli, ker govedine nisem imela pri roki![]()
![]()
), restan krompir, popečeni piščančji zrezki in endivija
Danes pri naju: čemaževa kremna juha, ostanki pečenke od včeraj, ajdova kaša s korenjem, brstični ohrovt na maslu in drobtinicah, mešana solata in
tortica za našega
.
Pri nas bodo špageti bolognese in mešana solata.
Zame paradižnikova omaka s škampi, pirini rezanci.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
![]()
![]()
![]()
Danes: ostanki pasulja s
rebri, domač
.
Pri meni podobno kot pri Trixi, edin da sem škampe vn vrgu ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tiramisu

Pečen riž z zelenjavo