Pri nas: Gonač, radič s krompirjem v solati, štrudelj
Balenka in Ognjič, ustavita se no!
Da slučajno kdo od moje žlahte tega ne prebere in si vzame vaju za vzorec, naj še jaz tako kuham!![]()
Pri nas: Gonač, radič s krompirjem v solati, štrudelj
Balenka in Ognjič, ustavita se no!
Da slučajno kdo od moje žlahte tega ne prebere in si vzame vaju za vzorec, naj še jaz tako kuham!![]()
kar se mene in moje kuharije v takšnem obsegu in za toliko ljudi tiče, je to 2x ali 3x na leto...kakor kdaj in priznam, da je to čisto dovolj ![]()
. Danes bodo pa sirovi (mi tako rečemo skutinim) štruklji na župci in najbrž tudi štrudelj za zraven.
danes piščančji zrezki v gobovi omaki, domači svaljki, mešana solata
Pri nas pa ponovitev včerajšnjega jedilnika v zelo okrnjeni obliki. Postrgali smo sledice in kastrolce in je bilo kosilo tik tak gotovo.
Balenka![]()
![]()
![]()
Danes:![]()
musaka, endivija z radičem in
.
![]()
![]()
![]()
![]()
Torek: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Danes: Kremna juha s par koščki klobase in smetanovimi knedelčki, džuveč, paradajzova solata, štrudelj, jabolčna torta, kašasti sok iz hrušk. Štrudelj in torto sem po kosih zamrznila, pa za kosilo vzamem samo toliko kosov, kolikor je jedcev.
Ostalo pa pospravljam vrt in hladilnik.
Katrca11Danes sem tudi jaz pospravljala na vrtu in si prinesla malo motovilca, zraven pa si bom naredila rižoto s kozicami.
Moja dva pa dane Mcdonals, je včeri poštar prinesel ene kupončke in sta se zmenila, da gresta danes tja.Pa ni treba kuhat...
Kjer je volja, tam je pot. Trixidanes in jutri makaronflajš, mešana solata
Za jutri kuham puranove zrezke v omakci, z zelenjavo (korenje, grah, bučka ...).
Priloga, hmm. Pripravila sem testo za slane sirove štruklje pa me ostali člani nagovarjajo naj bodo raje sladki.![]()
Verjetno bo potem priloga riž in seveda skleda zelene solate.
LP
mamkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni semifreddo

Palačinkina torta z malinami