Pridna mami. Pri nama pa bolj skromno: pečena vratina, tenstan krompir, zeljnata solata s fižolom, ki je postala kar jesenski hit. Pa pomaranče so spet na jedilniku, jabolka.
![]()
naor
Pridna mami. Pri nama pa bolj skromno: pečena vratina, tenstan krompir, zeljnata solata s fižolom, ki je postala kar jesenski hit. Pa pomaranče so spet na jedilniku, jabolka.
![]()
naor
Juha, sv. ribica v gorčično-smetanovi omaki, blitvini zvitki z rižoto, ohrovtovi polpeti, mešana solata s popečeno čajoto.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Naor, zakaj praviš, da je skromno-enkratno kosilo, Moje zlato, lepo pozdravljena, po dolgem času ![]()
Mopsika, v primerjavi s Trixinim kosilom. A seveda imaš prav.
Tudi jaz sem vesela, da se je Moje zlato spet oglasila.
![]()
naor
Moje zlato, lepo, da si uspela najti čas.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes pri nas:
juha z rezanci
zrezki z
in žajbljem
na pol pire ![]()
zelena solata
Cetrtek: goveji zrezki v cebulni omaki, riz, zelena solata, zelje v solati s fizolom, mandarine
petek: sarme, pire krompir, solata
sobota: sarme, kruh, solata, muffini s cokolado in koscki pomarance
danes: nic klasicnega ampak za nasega malega poskodovanca pizza in veliko solate, za sladico pa muffini od vceraj
Lepo nedeljo vsem![]()
Danes: juha,pečene piščančje bedra,tenstan krompir,mešana solata ,(radič endivija, domače) za sladico
kremne rezine(naredila snaha)
![]()
![]()
![]()
Danes: prezganka, na sinovo zeljo, pečena
rebra, pečen
in paprika, endivija in radič s
, ![]()
domač ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mopsika
včeraj ostanki mesa od petkovega piknika, krompirjeva solata in radič v solati
danes goveja juha z nudeljci, piščančja bedra po pariško, pire in mešana solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pustne miške

Bananin puding z vanilijevimi rogljički