Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:   špageti z bolonjsko omako,  domača kristalka, češnje, breskve.  

mopsika

Stročji fižol in popečene bučke.

RadaJem

Torek:                                               

Pražena jetrca, šobska solata, skutni zavitek

Pozdravček!

Za moža telečji trakci v omaki in testenine, zame popečene bučke s češnjevcem in mocarelo, oba pa stročji fižol v solati. Sladica zame domače jagode, za moža pa še ježek ( pa ne sladoled).

Lep sončni pozdrav

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes goveja juha z vlivanci iz zaloge, panirani piščančji fileji, pire krompir in mešana zelena solata

jutri ostanek mesa od danes in krompirjeva solata s kumarami

Ni sicer za poletje, ampak pašta fižol s kranjsko meni vedno tekne. Sva z mamo jedli v senci, pa je šlo:

mamamia

Včeraj frtalja (bolj šmoren) s špekom in sirom, solata in rukola s koruzo, sladkali smo se s skutnim štrudlom z domačo planinsko polnomastno skuto uffff 

Danes prebranac s slanino, kruh, solata, za sladico sem naredila kremšnite.

Lp,

ursiii

Super zgleda, je za poletje, jaz sem dobila idejo, naredila bom iz svežega fižola. Sicer bom malo po svoje, a osnova je ta prava. Celo najdražjemu sem pokazala tole slikco, je bil kar takoj za.

Obema želim lep dan, prav tako vsem ostalim!

naor

Aha, vmes je "vštulila" Ursiii, namenjeno je pa Mamimii!

naor

Danes:   zabeljen stročji fizolin ,  kumarična solata,  kranjska .

mopsika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti