Danes: Tradicionalni gazpacho namesto solate in rižota po milansko, grah je zgolj za barvo. Spet losos. Se vidi, da je danes rižota čakala na jedce. ![]()

Vanja
Danes: Tradicionalni gazpacho namesto solate in rižota po milansko, grah je zgolj za barvo. Spet losos. Se vidi, da je danes rižota čakala na jedce. ![]()

Vanja
V torek sem naredila melancanine zvitke nadevane s tuninim namazom, popečen kruh.
Včeraj špageti z gorgonzolo,
danes pa goveji golaž in polenta, solata iz ![]()
![]()
.
Lp
ursiii| mišzmoke je napisal/a: |
Danes: zloženka iz melancan, paradižnika in ščepca mesa, namesto bešamela malo sirarske skute |
Ali se melancane najprej popeče na olju, ali se lahko kar surove zloži v pekač in speče?
rdkapica
![]()
![]()
![]()
Danes: lazanja,zelena in paradižnikova solata,zavitek.
![]()
Danes: ena brzinska korenčkova juhica z gresom, jajca z jurčki, pesa v solati in domač kruh z zaseko, za sladico so pa dežne kaplje ![]()
Četrtek: ![]()
![]()

Pozdravček!
| babka1951 je napisal/a: |
Danes: ena brzinska korenčkova juhica z gresom, jajca z jurčki, pesa v solati in domač kruh z zaseko, za sladico so pa dežne kaplje
|
Ko pridem domov lačna in gledam tele slikice bi kar čez enkran skočila. ![]()
Danes za kosilo: Na hitro pražena zelenjava s čičeriko.
Trixi, če prideš domov lačna je bolje iti kuhat, kot pa na računalnik gledat kaj kuhajo drugi :D
Vesnuska| rdkapica je napisal/a: | ||
Ali se melancane najprej popeče na olju, ali se lahko kar surove zloži v pekač in speče? |
Melancane najprej popečem v žar ponvi z malo olja in nanje natrgam svežo baziliko. Lahko jih tudi pomokane ocvreš, po želji, s surovimi še nisem delala, jedla že in mi ni bilo všeč.
Danes so bili mrzli ostanki včerajšnjih melancan, vroč krompir v oblicah, radič v solati, teran in voda.
lp
mzmJuha, pečena orada, tofu z zelenjavo, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Tortelini z bučkami in slanino