Danes: korenček z mesom, kruhovi cmoki, zelena solata
breskva
Pizza s pršutom
Danes: korenček z mesom, kruhovi cmoki, zelena solata
breskvaHehe, vidim da nismo edini, ki smo učiraj jedli kruhove cmoke :) Zraven pa še piščanec v omaki, pa zelena solata.
Danes pa goveja juha, govedna in pražen krompir, zelena solata (tipično nedeljsko kosilo) :D
Miška! Takole, jaz sem s pripravami zaključila. Solata prinešena z vtrta očiščena in čaka. Kosilo je po receptu, ki ga je poslala Lejla13 in se imenuje "Enolončnica s stročjim fižolom". Ta jed iz krompirja, fižola in mesa se kuha, oziroma peče v pečici, gospodinja ima tačas mir in lahko lepo po nedeljsko malo polenari ( lika perilo in podobno?). Uro in pol pred kosilom bom vključila pečico, ker imam piščanca in polila vsebino z vročo polivko in se bo peklo. Pa na koncu malo po svoje zgostila.
Katrca11Ežoj drži se stiskamo pesti, da bo vse dobro. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danes običajno nedeljsko kosilo: goveja juha, krompir in
pečenka, solata.
Včeraj: Gobova kremna juha. rižota s pišč.filječkom in zelenjavo, zelena solata, mešana solata, sladica http://www.kulinarika.net/recepti/19425/sladice/presni-
danes: zelenjavna juha, paradižnikova omaka za zestenine, špageti, solata zelena in mešana, za otroke saldoled, za naju pa kava.
Včeraj: tunine tortilje, šunka v testu, ajdova kaša z zelenjavo, paradižnikova solata, skuta z čebulo in bučnim oljem
Danes: juhica, pečen jagenjček, zelenjava na maslu, pečen mladi krompir
Petek: vsak po svoje, malo iz hladilnika
testeninca
Danes: mlinci, svinjska pečenka,domača solata,pecivo-santa barbara, za večerjo se peče kruh s solno-kvasno emulzijo in sončničnimi semeni
mopsikaKaj je zdaj to - kje so slike? Menda ne pričakujete da bom jaz slikal kosila v vaški bolnišnici ![]()
![]()
Hej, hoj to pa je prijetno presenečenje!!!
Še jaz bom kakšno poslala od veselja, da si se oglasil!
Tako lepo je bilo prebrati tole tvoje sporočilo!
Še naprej vse dobro!![]()
![]()
Ežoj dobrodošel nazaj
kulinarika brez tebe ni ista....
angie :)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pizza s pršutom

Jajčevci s sirom na veganski način